23 juni 2017

Trump om Pelosi:”Behåll henne där hon är”

Under ett framträdande i programmet  "Fox & Friends" gav presidenten sitt stöd för Nancy Pelosi och vill att hon förblir ledare för House Democrats.

När han tillfrågades om vad oroliga Democrats skulle göra efter deras upprepade valförluster svarade Trump, "Jag hoppas att hon inte avgår”.Pelosi verkar ha tappat kontrollen inte bara över partiet utan också över sig själv. Hon repeterar ord, sluddrar, skryter om sig själv och är virrigare än vad vi sett henne tidigare, vilket gynnar Republicans och Trum.

1 Kommentarer:

Ianric Ivarsson sa...

Med tanke på att Pelosi uppvisar tecken på demens är det förvånande att hon inte byttes ut för länge sedan. Men å andra sidan är inte heller Hillary Clinton direkt kärnfrisk, och hon dög som presidentkandidat. Det hette att det var fullständigt omöjligt för någon att förlora mot Trump. Om man trots det ändå förlorar, hur dålig är man då?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.