22 juni 2017

Vad ska DemocRats göra nu?


Den speciella omröstningen här i Georgia om en plats i The House var mycket viktigare än man skulle kunna tro.  Närmare 55 miljoner dollar spenderades mellan de båda kandidaterna; Ossoff  6 gånger så mycket som Handel och ändå förlorade han.
Democratic Congressional Campaign Committee slängde in 5 miljoner och Planned Parenthood bidrog med $700,000.

Det krävs inte att man är ett geni för att räkna ut varför Jon Ossoff förlorade.

All den ilska och det våld som vi har sett på senare tid har allvarligt solkat Democrats.
Demokraterna har blivit Kathy Griffin, hon med det avhuggna trumphuvudet.
De har också blivit Antifas parti och de som förespråkar mord på presidenten.
Och de har blivit James Hodgkinson parti.

Deras anti-Trump-budskap fungerar inte, och deras vanliga taktik att söndra och erövra fungerar inte heller.

 Democratic Party måste uppfinna sig själv igen, annars kommer de att stå inför smärtsamma valnederlag under en överskådlig framtid. Att säga att saker inte har gått bra för Dems.  på senare tid skulle vara en stor underskattning.

Jag gillar verkligen vad Rush Limbaugh hade att säga om detta i sitt radioprogram ...


"Ni har ingen aning om hur mycket media och Democratic Party har förstörts idag. Jag pratar om hur de känner sig… vilket är komplett och fullständigt nederlag, frustration och förödelse.
Den smutsiga lilla hemligheten är att Media och Democratic Party avskräcker genomsnittsamerikaner.  De kan inte bevisa eller övertyga människor att Trump är en usling.  De vet inte hur man ska besegra Donald Trump. De är deprimerade och förtvivlade."

Vänstern har inte någon positiv vision för framtiden att erbjuda det amerikanska folket. De kan inte vinna på idémarknaden, så de använder ilska, frustration, hot och våld som vapen. Under ett tag använde de framgångsrikt “skuld” som en taktik för att vinna val, men nu genomskådar väljarna det.
Ju  argare och våldsammare Vänstern blir, desto mer kommer det amerikanska folket att vända ryggen åt dem.Självklart måste Republican Party också städa upp i leden.
Många etablerade Republikans gömmer sig bakom ord som "konservativa" och "Pro-Life" för att vinna val, men när de hamnar i regeringen agerar de som Democrats.  Och många Congress-medlemmar i båda partierna använder mycket mer tid och energi på att tigga ihop pengar till sitt nästa val i stället för att göra vad de lovade.
Det finns en anledning till att Congress bara har ett “gillande” på 17,6 procent för närvarande. Båda de stora partierna bör se det som ett tecken på att de måste tvätta sin smutsiga byk.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Gläd Dig Berit, Du har fått en alldeles utmärkt plattform (https://kimmoa.se/rn/) för att förmedla Amerikanska nyheter och fakta som rännstensblaskorna vägrar att skriva om. Hipp,hipp Hooray!
Och vi säger stort tack till Dig.
SU

Berit sa...

Så roligt men jag känner pressen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.