16 juni 2017

Vänstern bör ta på sig det här


Steve Scalise, en ledare bland Republicans, är i kritiskt skick efter att ha skjutits, när han deltog i baseball-träning tillsammans med andra republican politiker och James Hodgkinson öppnade eld mot dem.
James Hodgkinson, 66 - en hängiven democrat, som dokumenterat sitt hat mot president Trump på sociala media -  dog på sjukhus efter att ha skjutits av Capitol Police på baseballplanen i Virginia.
Han var där för att döda så många Republicans som möjligt”.

Det här är konsekvensen av "uppmuntrande hat". Det är reaktionen på en brutal kampanj som förespråkas av Dems.,  media, underhållare och komiker som kräver att medlemmarna i Republican Party ska skjutas, knivskäras, dödas, halshuggas och slaktas. 

"Politiskt vänster-vridna kändisar menade naturligtvis inte att detta skulle hända. De spelade bara.  De ville bara visa hur präktiga de är.  De är lika oskyldiga som barn i sandlådan. Alldeles säkert!"

Men detta är inte en komedi utan den perversa konsekvensen av en ännu mer pervers uppvigling. Kathy Griffin håller upp det blodigt huvudet av Trump. Bara ett skämt.
Snoop Dogg släpper ut en musikvideo där han skjuter med en leksakspistol på en clown som är klädd som Trump.  Bara satir.
Den prestigefyllda teatern i New York City sätter upp Shakespeares Julius Caesar med en Caesar som ser ut som Trump och som mördas. Det är bara konst!
Komiker Sarah Silverman tweetar, "WAKE UP ; JOIN THE RESISTANCE. ONCE THE MILITARY IS W US FASCISTS GET OVERTHROWN. MAD KING [Trump] ; HIS HANDLERS GO BYE BYE.” “Bara satir!
 Madonna säger under Kvinnomarschen att hon har tänkt mycket på att spränga White House.  Men hon vet att “det inte kommer att förändra någonting, men vi får inte ge upp!”

Det här är de som vill ha "social rättvisa". Jämlikhet för alla. Allting gratis för alla. Utopi.
De ser sig själva som rebeller, medan de faktiskt arbetar för elitens globalism och dess agenda för total kontroll över hela planeten.

Det kan vara orkestrerat av Soros, men folk i allmänhet borde ha förmågan, moralen och de mest grundläggande etiska värdena att veta och se vad det handlar om och ta avstånd från vanvettet.
Kaos och förstörelse är en utmärkande fas i det öppet planerade globalistiska övertagandet och när de hävdar att de vill “störta makten” bidrar de i stället till att öka den makten.

Dems. hävdar naturligtvis att det inte är uppvigling utan att det beror på tillgången på vapen.   Det handlar inte om Dems.  och Reps.  trots vad skytten sa, det handlar om “obalans”. Det handlar om Trump och rättighet, och “Jag, jag” -generationen.
"Ge mig vad jag kräver annars får jag ett raseriutbrott.  Och när jag växer upp har jag inga gränser, jag vet ingenting om värderingar, ingenting om gott eller ont, jag vet bara vad jag har lärt mig - livet handlar om MIG."

Vad skapar "obalans"? Vad skapar “provokation”? Inte vapen utan människor.

Hittills är det bara skytten som är död,  även om många politiker och assistenter finns på sjukhuset. Skytten avlossade mellan 50 och 100 skott. Han hade sitt mål klart för sig -  det var alla där på plan för de var de onda killarna, de var Republicans. Bordet var dukat!

Här är Paul Joseph Watsons syn på saken:0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.