26 juli 2017

“Amerikan Girl” har ett budskap till muslimer och Sveriges kvinnor


Trots den kraftiga censuren från den hopplösa "progressiva" regeringen i Sverige har världen fått vetskap om våldtäktsepidemin som åtnjutits av den muslimska invandrarbefolkningen, vilket har gett den idiotiska skandinaviska nationen den tvivelaktiga titeln Världens Våldtäktland.

Som det är vanligt i dagens post-demokratiska ålder är det de våldtagna och mördade kvinnorna i Sverige - inte politikerna -  som betalar det blodiga priset för den påtvingade multikulturalismen som krävs av FN: s / EU: s global elit.

Varför svenska män sitter tysta och tillåter detta våldsamma angrepp mot sina fruar, döttrar, mödrar, systrar och kvinnliga grannar är ett mysterium. De har uppenbarligen förlorat det kurage  som var kännetecknet för deras vikingförfäder och har gått in i ett tillstånd av lögnaktigt accepterande av våldsam våldtäkt och mord,  av rädsla för att förolämpa sina muslimska kolonister.

Svenska kvinnor borde titta över Atlanten och lära av amerikanska frigjorda kvinnor och ta ansvar för sin egen säkerhet och trygghet.
De borde ha lärt sig nu att de inte kan lita på sin regering eller sitt fega manfolk för att skydda dem från de invaderande muslimska svärmarna som raserar i det en gång så avslappnade och fridfulla landet.

De kan inte förlita sig på den falska feministrörelsen heller,  som är högljudd om abort och så kallade reproduktiva rättigheter, men tyst vad gäller den skrämmande misshandeln av kvinnor bland islams anhängare.

Den amerikanska flickans budskap borde vara det budskap man samlas kring -  inte bara svenska kvinnor utan alla kvinnor runt om i världen:

"De enda förhandlingarna som jag är villig att göra med muslimer är följande: Du kan behålla din Koran, din" respekt "för kvinnor och din" fred " för dig själv.  Ta inte med det hit och förvänta dig att jag ger upp min klitoris, min frihet och mitt liv för en burkah.  Jag är en amerikansk kvinna, inte ett offer för din vansinniga dödskult .. "

Även om de är de mest uppenbara "progressiva" idioterna som befolkar planeten, gäller budskapet inte bara för Sverige eller uteslutande för kvinnor. Det gäller alla länder i den utvecklade världen som har beordrats av FN:s / EU:s globala elit att öppna sina gränser för horder av tredje världsinkräktare för att underlätta deras kulturella omfördelningsagenda.

EU-länder som Tyskland, Frankrike, Belgien, Italien och Storbritannien har också hemsökts av våldsbrott som begåtts av muslimska invandrare och det inkluderar våldtäkt, mord och islamisk terrorism.

Inte ens USA är immun från invandrares våld i områden som Dearborn, Michigan som reduceras till ett somalisk getto, till ingen som helst nytta för det amerikanska folket, vare sig ekonomiskt eller kulturellt.

Till skillnad från Sverige, den Europeiska unionen och resten av den utvecklade världen, välsignas det amerikanska folket av sin individuella frihetskultur och sitt självförtroende som gör det möjligt för dem att ta ansvar för sina egna liv och för sina nära och kära.

Världen avundas amerikanen hans stöd för och kärlek till enskild frihet och en konstitutionellt begränsad regering och rätten att bära vapen för att se till att det förblir så.

Resten av världen bör notera: Trots åtta års lyckad nedgång under president Obama och hans armé av "progressiva" politiker, för vilka det svenska samhället är en ambition, har det amerikanska folket nu en president i Donald J Trump som älskar sitt land och har för avsikt att vända nedgången och göra Amerika bra igen.

Cambrian Dissenters (översättning)

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Socialismens genombrott för så där 85 år sedan har tvingat män att bli ynkryggar. Hur då? Man stal först deras egendom och därefter kriminaliserades deras handlingar så pass att kvinnan numera anser män är kryp och som skall förbli kryp.
Det är inte långt till att det naturligaste sättet för den svenska kvinnan att tillfredsställa sitt imaginära modersbehov kommer att ske på obskyra ställen i Köpenhamn, en rutinåtgärd numera, förtäljer ryktena.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.