17 juli 2017

Feminism


Den trans-feminist-neurotiska Vänstern saknar all självkritik.  Feminazitidningen Medusa Magazine - samma publikation som anser att vit abort är lösningen på problemet med vit överhöghet -  har publicerat en uppmaning till alla djurägare. Bestäm inte vilket kön ditt husdjur tillhör.

Ge djuret genus-neutrala namn så att de inte blir missförstådda!

Kön och genus är separata saker och är inte på något sätt sammanflätade.  Ditt husdjurs kön är irrelevant. Den enda gången du behöver ta ställning till det är om djuret ska kastreras. (och vi ska också fråga oss om vi ska utföra operationer på våra husdjur utan deras samtycke).

 Djur kan ha olika genus precis som människor, och de kan också ha olika kön. Sexualitet och kön är separata problem, men som ett exempel på hur djur kan vara oerhört olika, finns det faktiskt homosexuella djur och även djur som kan ändra sitt kön.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Ohohohhrkar inte mer!!! Skrattade så det höll på att sluta med en olycka! Börjar mer o mer tro att de 100% medvetet, precis som de värsta trollen, går in för att driva folk till vansinne. Har ingen annan förklaring för så urbota urblåsta kan inga vara! Hoppas jag...
Anna2

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.