27 juli 2017

Förstöra saker och döda människor

President Donald Trump tillkännagav i går förmiddag att han förbjuder transvestiter i militär tjänst. Meddelandet kom i en serie tweets:Beslutet upphäver Obama-erans politik och återställer visst förnuft till Department of Defense.
Det eliminerar några av de sociala experiment som äger rum inom militären och eliminerar en grupp rubbade individer från militärtjänsten.
Trumps tillkännagivande kommer strax efter armébeslutet om obligatorisk träning för kvinnliga soldater, så att de accepterar transvestit-karlar i sina duschrum.En person som tittar i spegeln och ser sig själv som en person med ett annat kön än det han föddes med lider av en psykisk sjukdom,  samma som när en mager person ser sig själv som fet.
Läkare behandlar anorexi som en psykisk sjukdom. En person som är "könsförvirrad" är lika psykiskt sjuk.

Det finns ingenting sådant som “transperson” och ingen operation kommer att göra en man till en kvinna eller en kvinna till en man. Det är biologi och oavsett vilka operationer som genomförs eller vilka kemikalier eller hormoner som tas, kommer detta faktum inte att ändras.

 Idén att män och kvinnor är lika eller att man kan bli den andra därför att man vill,  eller genom en operation är ett befängt påhitt som främjar kollektivism.
 Anledningen till att Democratic Party har gått tillbaka i så gott som alla val beror på att de ställt sig bakom trams som detta och vanliga normala amerikaner ser det för vad det är.

Krig handlar om att döda människor, förstöra saker och ta hem så många egna levande soldater som möjligt.  Det handlar inte om att vara finkänslig vad gäller transor. 
Militären är inte platsen för sociala experiment eller personer med psykisk sjukdom. Detta kan vara Trumps bästa drag hittills.

4 Kommentarer:

Argus sa...

Måtte det snart vara slut på alla sociala exprement inklusive "genusvetenskap", normkritik, multikultur och allt annat designat för att förstöra den västliga civilisationen. Det livsmedelsindustriella komplexet, det genusindustriella komplexet, big pharma och allt annat som bryter ner och förstör människor måste bort så att vi kan leva i harmoni med våra kroppsegna hormoner och genetik.

Berit sa...


Daily Mail skriver om protester i New York och San Francisco. Titta på bilderna! Verkar dessa vara den typ av människor som vi vill ska försvara landet?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4733888/Protests-Trump-bans-transgender-people-military.html

robban sa...

äh låt fjollorna gå i första ledet i afganistan som kanonmat så löser sig problemet av sig själv :) de är ju bara i det millitära för att få en gratis operation och ställs de inför risken att faktiskt göra det som de är satta att göra så försvinner de som ett skott. såg att min första mening kan tolkas lite åt båda hållen hehe

Anonym sa...

Tack för en stenhård kategorisering. I Sverige växer transstolleriet exponentiellt och snart har vi väl också Faraonisk omskärelse standardiserad och gratis?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.