07 juli 2017

G-20 Mötet


G-20-mötet är i full sving och media har problem med rapporteringen om vad som egentligen är viktigt.
 CNN anser att Trump måste fråga Putin om han verkligen lade sig i valkampanjen i USA.
Putin kommer naturligtvis att säga nej så varför bry sig om att fråga?  Tyska media verkar förfasa sig över att Trump nog inte kommer att spela efter tyska regler.   Tysklands regering och Soros egna mediakanaler presenterar  Merkel som gudinnan som vet allt och att alla bör lyda henne.  Hail till drottningen!

Andra media rapporterar emellertid om en annorlunda "störning". Vänsteranarkister är fast beslutna att skapa kaos, skador och uppor, vilket kräver över 20 000 tyska poliser utrustade för att stoppa kravaller.

De kallar sig “The Welcome to Hell March” - ett  namn som passar deras agenda. 
Protesterna leds främst av invandrare som kräver fri migration utan konsekvenser i hela Europa.
Men tydligen förtjänar den här typen av “störning” inte ens en förklaring av Der Spiegel eller DW, eftersom de istället väljer att fokusera på att Trump kanske kommer att sabotera detta mycket “prestigefyllda möte”. 

Denna så kallade "prestigefyllda händelse” har präglats av våld och protester nästan varje år, med massor av arresteringar, massiva skador och absolut ingenting anmärkningsvärt har skapats.
   Faktum är att om man slår upp G20 Summit hittar man en lista med namn på medlemmar, inbjudna medlemmar, medlemsuppgifter, ledamöter, fler medlemmar ... och det är vad det handlar om.
Det är en jättestor fest och ingenting av betydelse utförs.

Der Spiegel prisar Frau Merkel, som ser världen som en globaliserad gemenskap som ska arbeta tillsammans “för det som är bäst “… förutom de andra 170 udda länderna som inte är inbjudna.        Som en motståndare till Merkel visar de fram den dåliga, dåliga Trump som inte verkar ha mycket gemensamt med  Merkels bild ... och därför är en sabotör.

 G-20 är inget annat än en klubb för inbördes beundran. Det fullbordar ingenting och varför kalla det G-20 när det består av styrande från 17 länder och 2 från EU-kommissionen?  För mig verkar det vara ett stort slöseri med tid, energi och dollar - ett tillfälle för våldsamma, extremister och vänsteranarkister att förstöra privat egendom - och mediauppmärksamhet.

Jag kan föreställa mig hur det är att vara affärsägare i Hamburg i dag om de råkar befinna sig på “fel gata” och försöker stoppa demonstranterna som vill bränna ner deras affärer. De är nog inte så entusiastiska. 

Tyska medborgare flyr Hamburg denna helg för att undkomma förödelse. Företagare är tillsagda att huka sig och stå ut med vad som drabbar dem.
Och den som är dum nog att lämna sin bil på gatan kan förvänta sig att den brinner upp medan polisen tittar på.
Låter som ett roligt party och det är tydligen meningsfullt att göra det varje år!


1 Kommentarer:

Berit sa...

De militanta marodörerna brände bl.a ner lokalerna för en Porsche-återförsäljare. Kanske försökte de övertyga sig själva om att detta på något sätt är till nytta för de fattiga, eller för Afrika, eller för de helgonförklarade isbjörnarna. Eller så vet de med sig att de är kriminella, usla människor som gör usla saker och det är därför de klär sig i svart och täcker sina ansikten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.