08 juli 2017

George Clooney, en fullständig idiotHollywood-paret George och Amal Clooney, båda högljudda förespråkare för flyktingar och öppna gränser,  lämnar sin engelska egendom över oro för familjens säkerhet.
Oscar-vinnaren och hans fru, en internationell advokat för mänskliga rättigheter, har beslutat att USA är en säkrare, i skenet av den ökade terrorverksamheten utomlands.

Life & Style-tidningen har fått veta från en person som står paret nära, att strax efter att Amal blev gravid anställde Clooney fd. Secret Service-agenter för att "bedöma alla möjligheter och göra rekommendationer för förbättringar". Den gruppen kom fram till att hans Studio City-hus i Kalifornia, är den säkraste platsen och bara "minuter" bort från en LA polisstation.

"Han tycker inte att Amal och tvillingarna är säkra på den engelska landsbygden", berättade källan för tidningen. "Han är fast besluten att flytta sin familj till LA, där han känner sig mycket säkrare."

Clooney har också haft problem vid sin 30-rums herrgård i Italien vid Comosjön.
Som Daily Mail rapporterade förra året blev Comosjön ett flyktingläger där invandrare från Afrika och omgivande länder bokstavligen kamperade vid hans dörr. 
Clooneys byggde mer staket och murar för att hålla sitt hem migrant-fritt.  Deras trettio-rums hus är tydligen inte tillräckligt stort för att lösa flyktingproblemet så det var bättre att låta migranterna sova ute i ett tält ... långt bort ifrån hans gräsmatta, förstås.

George Clooney har också varit en frispråkig kritiker av Trump och i en intervju från mars 2016 kallar han Trump  en "främlingsfientlig fascist" och en "opportunist". Han beskrev  Trumps förslag till invandringspolitik som "idiotisk" och "intolerant". ”

Men när det kommer till kritan vet även denne hollywoodaktivist för öppna gränser att USA är den säkraste platsen att bo. 
 Den "främlingsfientliga fascisten" som bor i White House gör mer än den föregående administrationen för att se till att Clooneys kan leva den amerikanska drömmen utan rädsla för att bli sprängda av en självmordsbombare.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt och vi slutar aldrig att förvåna oss över hur våra pengar lyckats fördärva människan Clooney.

Anonym sa...

Försöker desperat hitta på nåt fyndig att skriva men jag är totalt mållös! Roar mig istället med att sprida min just nu absoluta favoritArnstberglänk som kan förklara mycket ☺
https://morklaggning.wordpress.com/2017/07/04/populism-och-nathat-en-tankbar-forklaring/#more-16537
Anna2

Anonym sa...

Paul Joseph Watson, som gjort ovanstående video, gjorde faktiskt en liknande video om Clooney för något år sedan (ifall läsare av denna blogg inte har sett den):

https://www.youtube.com/watch?v=sa8jOoL0LoE

I samband med EU-valet 1994 kom den EU-positiva artisten Pernilla Wahlgren med den inte allför smarta kommentaren: "För en shopalcoholic som jag är det perfekt att kunna åka från land till land utan att behöva växla valuta!" Vilket fick en journalist på en av våra stora dagstidningar att skriva: "Varför ska man dela åsikt med kändisar som man inte vill dela samma planet med?"Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.