12 juli 2017

Information om överfall och rån tystas ner eftersom det är rasistiskt


San Franciscos Bay Area Rapid Transit, BART, är inte det säkraste sättet att resa på. Passagerare blir ofta överfallna och rånade.

    Under de senaste tre månaderna har det varit minst tre rån på BART som involverar grupper av tonåringar.

“Tonåringar”? Är tydligen den enda beskrivningen de kan ge, trots att de har kameror överallt.

    Hittills har BART vägrat att visa övervakningsvideo för någon av dessa händelser.

En medlem av BARTs styrelse förklarar varför:

    "Att släppa ut dessa videoklipp skulle skapa en mängd rasistiska kommentarer och dessutom skulle det skapa rasistiska fördomar mot passagerare som tillhör minoritetsgrupper”

Det framgår tydligt att om man ger uttömmande information av allmänt intresse och som allmänheten betalar för och som skulle skapa mer säkerhet, kommer det enligt BARTs styrelse att "oskäligt påverka och karakterisera färgade passagerare,  vilket leder till svepande generaliseringar i medierapporter."

Än en gång bekräftas att den offentliga säkerheten är av låg prioritet för de ansvariga socialisterna. Deras högsta prioritet är alltid politisk korrekthet.

Att använda omskrivningar och undanhålla  information hjälper inte mycket. Vi vet alla att "tonåringar" i samband med en brottshistoria betyder "svarta".
I dagen läge när alla allmänna platser, stationer och tåg videofilmas och man avsiktligt inte visar bilder på brottslingarna tar vi för givet att de är svarta, så det hela får motsatt effekt.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.