13 juli 2017

Kulturell Inkompetens


En invandrare från Kongo kommer inte att straffas för de sex våldshandlingar han begått.
Hans advokat övertygade Manchesters åklagare att attackera kvinnor var enbart en del av Augustin Bahatis kultur och att han inte hade "den kulturella kompetensen" att inrätta sig i det amerikanska rättssystemet,  enligt domstols - och offentliga handlingar som granskats i New Hampshire. 

Bahati, 33, arresterades i augusti för att han slog, knuffade, sparkade och drog en gravid kvinna i håret.
Hans fall avfärdades i början av mars när Manchesters specielle åklagare - (för våld mot kvinnor) - Andrea Muller,  släppte alla 6 anklagelserna mot Bahati.

     Domaren Lyons förklaring till att Bahati inte åtalades:

*Han är inte kompetent.
*Han kan inte rehabiliteras
* Han är inte farlig

“Följaktligen måste domstolen avvisa anklagelserna, "skrev Lyons den 2 mars.

De två första kan jag kanske hålla med om men “Inte Farlig”???

Man vill gärna tro att beslut som detta är onormalt, men tyvärr är det inte så.  I dag har man ett nytt sätt att tänka när det gäller lag, demokrati och bristen på det.
Domare i dessa så kallade "progressiva" länderna börjar tillåta våldtäkt, mord och överfall om angriparna är invandrare.

Exempel:
I Australien lät man en en ung migrerande man gå fri, trots att han sexuellt attackerat  6 kvinnor, eftersom det ansågs att han bara hade en "sexuell nödsituation" och hans handlingar var i linje med hans kulturella uppfostran.

En ung muslimsk kvinnan från Chicago, slängde ut sitt nyfödda barn från en 8-våningsbyggnad och kom undan med ENDAST 4 års övervakning. Ingen fängelsetid eller annat lämpligt straff.

Det finns en enkel lösning på detta så kallade "kulturella kompetens"problem.
Vad sägs om att vi lägger till en “kulturell komponent" till  granskningsprocessen, för att se till att vi bara släpper in människor som är villiga att följa den västerländska kulturens moraliska och etiska normer?
Men oj, oj det kommer att anses som rasistisk och att bli kallad Rasist är ju värre än att bli misshandlad, våldtagen, sparkad ….

1 Kommentarer:

Anonym sa...

I really like reading through an article that can make people think.
Also, many thanks for allowing me to comment!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.