10 juli 2017

Polen och Islam

Alla i Väst tar emot horder av flyktingar,  men inte Polen trots ett massivt tryck. De är inte hjärtlösa utan klarögda. 
Denna polska unga dam kan på 2 minuter förklara varför import av islam i stor skala är vansinnigt. Och precis som det sägs i en av deras böcker: “It’s All About Mohammad”Genom att vägra att importera ett stort antal människor som har Mohammad som sin förebilden har Polen förskonats från terrorattacker.
Denna bild indikerar varför framtiden ser mycket bättre ut för Polen än Tyskland:


Den här bilden visar terrorattacker och det är lätt att hitta Polen:


Polackerna har ett ordspråk som passar mycket bra:“Nie mój cyrk, nie moje małpy.”


4 Kommentarer:

Argus sa...

Såg på något ställe att utsnitt ur en gammal Koran hade dykt upp 70 år efter det att man trodde det gått förlorat i bombningarna under andra världskriget. Enligt artikeln kunde de 72 obrukade istället betyda en stor hög av vita russin. Om vi för ett ögonblick låtsas att det som står i Koranen är sant så blir det en viss tröst att de översexuella underbegåvade slutar med en evighet bredvid en hög russin.

HazeP sa...

Allt som gjorde västvärlden stort - låga skatter, liten statlig inblandning, fri forskning utan politisk inblandning (fri från genusvetenskap, med mera), människor som får lära sig att vara stolta (i stället för att simma i etniskt, historiskt, nationellt och kulturellt självhat), män och kvinnor som samarbetar och inser att könen är olika - håller nu flera av de gamla öststatsländerna på att anamma. Ja, jag tror till och med att procentandelen kvinnor i näringslivstoppen är högre i några av öststatsländerna, beroende på att de har ett stort och fritt privat näringsliv.

Det paradoxala är förstås att västvärlden mer och mer anammar det som gjorde öststatsländerna misslyckade. Redan i dag flyttar tusentals tyskar till Ungern (bland annat av rädsla för muslimer) och jag tror att flytten från Väst- till Östeuropa bara kommer att fortsätta och fortsätta. Det beror inte bara på invandringen utan på kulturmarxismens framfart i Västeuropa, USA och Kanada. Det vete tusan om inte Kanada börjar bli det värsta kulturmarxistiska landet, i takt med Justin Trudeaus framfart.

Berit sa...

Microsoft grundare Bill Gates har uppmanat Europa att sluta visa generositet mot asylsökande för att undvika en överväldigande inflöde av invandrare. "Å ena sidan vill man vara generös och ta in flyktingar, men ju mer generös man är, desto mer blir det känt - vilket i sin tur motiverar fler människor att lämna Afrika.
Tyskland kan inte "ta in den enorma mängd människor som vill komma till Europa".
Gates råder därför europeiska länder att vidta åtgärder för att göra det "svårare för afrikaner att nå kontinenten via de nuvarande vägarna .”

Anonym sa...

Reblogged op Fenixx

https://fenixx.org/2017/07/11/polen-en-de-islam-not-my-circus-not-my-monkeys/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.