17 juli 2017

Tänk sån’ tur vi har…


….som har Kasim Reed som vår borgmästare här i Atlanta. För nästan 200 tusen dollar från oss skattebetalare,  har han gett LGBTUVWXYX -grupperna en gatukorsning i regnbågsfärger. Jippi! Tänk så många hål i gatorna över hela stan man kunde ha lagat i stället!

Juni har utsetts till den månad då homosexuella ska känna sig extra stolta och till minne av de som dödades på Pulse Nightclub för ett år sedan, målade man permanenta regnbågsremsor på alla fyra övergångsställena vid korsningen av Peidmont Avenue och 10th Street - Midtown, vilket är det område där stadens LGBT-community föredrar att träffas.

Det där med Homo-Stolthet har jag aldrig riktigt fattat.  De flesta människor är stolta över sina prestationer, betyg i skolan,  eller val -  inte över hur och med vem de har sex.
 Tänk bara, om hela världen var homosexuell, skulle mänskligheten vara utrotad inom en generation! En ärlig titt på homosexualitet avslöjar att i stället för att hylla det som ett övergångsställe,  är det i stället en återvändsgränd…eller en bakgata.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Vägmärken och markeringar är väl reglerade på delstatsnivå i USA? Jag har svårt att tänka mig att Pride-flaggan är godkänd markering för övergångsställe så hur blir det juridisk om någon som korsar vägen blir överkörd? En lätt slipad försvarsadvokat kan säkert få till det att gångtrafikanten korsade vägen på ett ställe som inte far övergångsställe.

elina sa...

Här slösade man pengarna på regnbågsljus på övergångsställen med 2 av samma kön på varje lyse.

Unknown sa...

Man kunne også sige: hvis hele verdens befolkning vor homosexuelle, ville problemet med Jordens overbefolkning være løst på én generation.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.