24 juli 2017

Tro det eller ej

Jag ska äta middag med honom i dag.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Vad kulmför dig! Berätta mera efter!

Ann-Marie

Berit sa...

The Mises Institute is sponsoring a lecture on Monday, July 24, 2017, 6:30 - 7:30 p.m., in Lowder Business Building 125a: "An Evening with Judge Napolitano" An informal session featuring Judge Andrew P. Napolitano of Fox News, discussing the Constitution and free-market economics. Attire is casual. Seating is limited.

Anonym sa...

"The Judge" skall sitta i Högsta Domstolen om inte Presidenten utpekar honom till Session´s efterträdare? Han har "pryat" tillräckligt hos Fox.
Grattis och lyckliga Dig, hoppas ni får en trevlig kväll utan att behöva älta obamatarvligheter.

Argus sa...

Det jag har sett av Jeff Sessions i amerikansk media tycker jag att han gör ett utmärkt jobb. Istället för att baktala, enligt MSM, en av de bättre i administrationen borde Trump ge dottern och svärsonen foten då de verkar motarbeta honom hela tiden. Med reservation att jag inte hört det från hästens mun tycker jag att Trump som ändå varit entreprenör hela vuxna livet borde insett att kritik framförs mellan fyra ögon. Om han ändå velat markera så kunde han ha varit mer diplomatisk och ändå nått fram. Den som börjar med gyttjebrottning blir också smutsig.

Anonym sa...

@ Argus,
jag tycker inte Jeff Sessions gör ett utmärkt jobb. Han är alldeles för vek. Här finns ju mängder av rent kriminella handlingar som begåtts av Clintons, Wasserman-Schultz och Obama. Man kan inte bara bortse från detta och tro att detta träsk av kriminella individer i the Deep State (inklusive James Comey) skall bli laglydiga av sig själv bara man låter dem vara och drar ett streck över det som hänt. Dessa individer (eller åtminstone de ovanför dem, som håller i trådarna) vill förstöra USA och det har varit deras ambition i hundra år.
Sessions borde ställa Hillary Clinton inför domstol och låta det amerikanska folket (=juryn) avgöra om hon är skyldig eller oskyldig.
På något sätt så tror jag att Trumps något stökiga beteende gynnar det amerikanska folket. Om han hade varit som John Kennedy, med glasklart intellekt, vältalig och beslutsam att förgöra de hemliga maktcentra (läs centralbanksfolket) som styr USA behind the scenes, så hade de insett att de måste göra sig av med honom på samma sätt som de gjorde sig av med Kennedy genom lönnmord med lejda mördare och arrangera en False Flag-operation (läs Lee Harvey Oswald).
Med den stökige och oberäknelige Trump har de ännu hoppet om att Mueller eller MSMs häxjakt skall lyckas fälla honom eller att han självmant skall ge upp. De väntar därför med sitt lönnmord, som gjorde slut på Seth Rich och så många andra runt Hillary Clintons. Det är kanske tur för oss att Trump är så stökig.
Jag tror att Trump kommer att vinna varje kamp som han ger sig in i, att han blir återvald 2020 och får 8 år i Vita Huset och att han kommer att bli en av USAs populäraste presidenter genom tiderna.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.