31 augusti 2017

Boston Antifa visar vad de går för

     "Låt oss klargöra en sak.  Antifa har en Anarki-Kommunistisk grund. De till Vänster som kallar oss “patrioter ", kan dra åt helvete”

En av de viktigaste vapnen i det socialistiska / kommunistiska / liberala samhälle som de försöker pådyvla oss är att skrämmas.  Alla som inte håller med dem i deras kampanj för att förstöra USA förolämpas med skällsord och utsätts sedan för våld.

Politisk korrekthet är den piska som de använder för att disciplinera samhället, säkerställa att alla tycker lika, pracka på oss grupptänkande och straffa alla med annan åsikt.  Splittra och Härska  är deras taktik, där alla kategoriseras efter ras, etnicitet, religion, kön, sexualitet, kultur och hudfärg och tillhör en förtryckt minoritet som ges offerstatus.

Media, som fungerar som den dominerande elitens propagandamaskin, har konstruerat bilden av att förtryckarna är judiska-kristna vita.De som är insatta i historia och politik kommer att känna igen detta som kulturell marxism.

Antifaschistische Aktion, känd som "Antifa", grundades av det Moskva-styrda German Communist Party 1932.  De ansåg att deras uppdrag var väpnad revolution och extremt våld, särskilt mot huvudkonkurrenterna, brunskjortorna Sturmabteilung,  som var halvmilitära ligister i det Nationella Socialistiska tyska arbetarpartiet. (National Socialist German Worker's Party).
Antifa förlorade och straffades i Dachau. Sedan halshögg Hitler Sturmabteilung.  De existerade tidigare än Partiet och var därför “oheliga”.
Så går det till i socialistiska länder - man äter sina egna.

Under efterkrigsåren försökte “gammaldags” kommunister i Europa från tid till annan att återuppliva Antifaschistische Aktion, men det var en pinsam fossil och de etablerade socialistiska partierna ville hellre att de skulle krypa undan och dö.

Men i Vänsterns desperata försök att hålla näsan över vattnet har det förvirrade Antifa återuppstått och ammas nu för en repris av 30-talets gatuslagsmål med fiktiva Brown Shirts. Verkligen patetiskt och sorgligt.
Ju mer de agerar desto fler normala människor tar avstånd från dem.

 Även "Pravda på Potomac”-blaskan Washington Post inser vad Antifa står för, säger Brett Stevens.

  “Medan Vänster faller samman i obegriplig idioti och våld, blir Alternativa Högern snabbt de vuxna i rummet.” 


3 Kommentarer:

Unknown sa...

Antifa i USA er, om muligt, endnu værre end her. De er jo i realiteten fascister, men kalder sig 'antifascister', som Winston Churchill forudså.

Anonym sa...

Inte så konstigt när man betänker hur Obama plundrat oss på vår egendom och övriga tillgångar.
Svenska socialister är ju experter i facket.

Berit sa...

Det finns många här i landet som skyller det vita supremacistvåldet i Charlottesville på president Barack Obama , därför att han sådde skiljelinjer i landet.
Han flyttade tillbaka rasrelationer 100 år med sin retorik. KKK var alltid Democrat så att skylla på Republicans är löjligt. Har de rätt att marschera? Absolut. Har Antifa rätt att stoppa dem? Nej.
Så börjar våldet - två polära motsättningar vill inte att den andra sidan ska höras.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.