08 augusti 2017

De ser oskyldiga ut men passa er bara

 Många av oss äger husdjur, men om vi gillar något kan Miljöpmupparna alltid hitta på att det orsakar global uppvärmning. Nu säger miljökyrkans högsta höns att Fido och Fluffy är ansvariga för att cirka 64 miljoner ton koldioxid släpps ut varje år.

Enligt deras marxist-ideologi är koldioxid skadlig, även om växter säger motsatsen.

En annan sak som Vänstern inte gillar är kött:
Problemet är att katter och hundar äter kött, (enligt studien vid  UCLA av en geografiprofessor).
I dessa dagar kan även en geografiprofessorer kläcka ur sig dumheter på skattebetalarnas bekostnad.

Hundar och katter ansvarar för 25-30 procent av effekterna av köttproduktionen i USA, säger professorn Okin.  Jämfört med en växtbaserad diet kräver köttproduktion "mer energi, mark och vatten och har större miljöpåverkan vad gäller erosion, bekämpningsmedel och avfall”.

Så allt vi behöver göra är att konvertera våra hundar och katter till veganismen, eller hur? Oh nej!
Vad som går in måste komma ut.  När det gäller avfall, konstaterar Okin, att utfodring av husdjur också leder till cirka 5,1 miljoner ton avföring varje år, ungefär lika mycket som den totala sopproduktionen i Massachusetts.
Det är oklart om Okin inkluderade Teddy Kennedy och Barney Frank i sin uppskattning av mängden sopor som producerats i Massachusetts.

Eftersom även vegetariska husdjur producerar avfall, är det bästa för planeten att det inte finns några sällskapsdjur alls eller djur över huvud taget. Inte ens växter, eftersom förmultning av växter också orsakar de fruktade koldioxidutsläppen som produceras av allt som lever.

Tänk om vi kunde flytta miljöaktivisterna till Mars.  Där skulle de inte bli förolämpade av livet och dess biprodukter. Dessutom skulle vi inte behöva lyssna på deras skenheliga gapande.

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Yesssss!!! Skicka ALLA dessa idioter till Mars så slipper vi dom OCH överbefolkningen!

Arlav sa...

Jag har hört att det finns sk "vilda djur" ute i skogarna och det i stora antal.
Vad gör vi med dem?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.