26 augusti 2017

En rasistisk orkan


Ni har säkert alla hört skämtet om hur media skulle rapportera om Gud berättade för dem att världen skulle gå under.  "Gud säger att världen kommer att gå under i morgon och kvinnor och minoritetsgrupper kommer att drabbas värst. "

Gissa vad? Det är inte ett skämt längre. I stället för att fokusera på den allmänna skada som orkanen Harvey åstadkommer skriver en välkänd vänster-webbplats om hur svarta längs Texas-kusten drabbas värre än vita. Orkanen Harvey är rasistisk! Vem kunde tänka sig det?

DailyKos webbplats: "Texas har en av de största svarta befolkningsgrupperna  i landet. Och de lever  i de områden som förutspås vara hårdast drabbade… Svarta “Texikaner” är utspridda runt de områden som sannolikt kommer att påverkas hårt av orkanen Harvey ... Kort sagt, denna orkan kommer att göra otrolig skada i de områden där svarta människor bor och många är inte i stånd att evakuera eller finansiellt hantera skadorna…

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.