04 augusti 2017

*Hipsters vill inte vaccinera sina hundar av rädsla för autism

Jag hade en gång en autistisk hund. Det är sant. Efter att han vaccinerades slutade han tala.

Dr. Amy Ford vid Veterinarian Wellness Center of Boerum Hill säger att "vi ser fler och fler djurägare som inte vill vaccinera sina djur. Det kan bero på anti-vaccinrörelsen, som människor nu applicerar på sina husdjur."

Den ökade skepticismen mot att vaccinera husdjur är sannolikt resultatet av en nationell rörelse som hävdar att vacciner kan orsaka autism hos barn, enligt doktorn, som sa att hon har sett en ökning under de senaste åren av kunder som inte vill få sina hundar vaccinerade.

De vanligaste sjukdomar som hundar vaccineras mot   inkluderar valpsjuka, hepatit och rabies - den sistnämnda  enligt lag.

Hon har hört klienter säga att “vaccin  kan ge barn autism och de använder samma argument som de som motsätter sig vaccination av barn. Men även om hundar var mottagliga för tillståndet skulle deras ägare förmodligen inte märka det.”

"Vi har aldrig diagnostiserat  autism hos en hund. Jag tror inte att man kan. "

*Hipster


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.