03 augusti 2017

Hur världen ser Sverige

3 Kommentarer:

Berit sa...

Länk till sidan
http://www.unz.com/isteve/the-most-swedish-news-story-ever/

Anonym sa...

Svenskarna lever under frustrerad uppgivenhet och ser ingen förändring under Löfven/BATRA, tvärtom vi sjunker djupare och djupare ner i det socialistiska träsket. Det är bara Sverige Demokraterna som står upp för svenska folket just nu.
Tack Berit!
SU

elina sa...

Jag är glad att jag inte längre arbetar inom Socialtjänsten. Det finns inget i den utbildningen om att ta hand om terrorister. Inte heller hur man tacklar religiösa fanatiker. Finns inget i Socialtjänstlagen om detta men man kommer säkert lägga ansvaret dit även i lagtext, inte bara i förväntan att Socialtjänsten skall fixa terrorister. Polisen har ju redan kollapsat.
Socialtjänsten håller på att helt gå under. Det har lett till att barn misshandlas till döds för ingen hinner göra något i tid och det fattas ständigt personal.
Importerad problem av våra politiker som är helt hjälplösa inför islam.

Jag skulle troligen omhänderta barnen direkt från deras föräldrar. I stället att ge förturer till allt som det sker nu. Det är strategin. Bostad, pengar, vård i förtur. Vår familjs svenska fosterbarn har fått vänta på psykolog i fyra år för de "ensamkommande" barnen går alltid före. Barn, ja. Alla under 35 är barn om de påstår det, i den svenska naiviteten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.