13 augusti 2017

Kaos i Charlotteville


Virginia är den nya Kalifornien där Vänster-agendan nu kokar över.
 I går såg vi hur en minoritetsgrupp försökte hålla en protest och resultatet blev kaos. En person dödades och många fler skadades.
Borgmästaren har förklarat undantagstillstånd och anklagar Trump för de motsättningar som har svept över USA - i 10 år.  Problemet med denna beskyllning är att de flesta protesterna har organiserats av Vänstergrupper som  demoniserar Trump. Och Hollywood har hällt bensin på brasan hela tiden…

Många protester börjar med vanliga människor på båda sidor och sedan fraktas anarkister, rebeller och destruktiva person in med bussar och helvetet brakar loss.
Vi har sett följderna av dessa upplopp under lång tid.  Fastigheter brinner och förstörelsen är enorm.  Vi ser det inte bara här i USA, utan också i Tyskland och resten av Europa. Det är organiserat,  men inte nödvändigtvis på det sätt de vill få oss att tro.

Rasupplopp blev vardagsmat under Obama-tiden och de drevs av högeffektiva och rika organisationer som betalar och utbildar sina upprorsmakare i hur man bäst ska agera och uppvigla.
En av de mer framträdande organisationerna är Moveon.org som förespråkar åtala av Trump, uppmanar till våld och organiserar slagsmål.

Charlottesvilles borgmästare Mike Signor, arbetade med Podesta i Hillary och Obamas kampanjer och var en ledande rådgivare för Center For American Progress (CFAP),  vilken är en Soros finansierade front för två systerorganisationer; Generation Progress och The Center for American Progress Action Fund.

Båda dessa grupper riktar sig specifikt till studenter inom progressiv och social politik, genom att främja aktivism. Generation Progress utnyttjar studentutbildningen för att främja propagandan i universiteten och högskolorna över hela USA.
För närvarande leds det  av David Halprin, en före detta talskrivare för Bill Clinton och han har också arbetat med Elizabeth Warren, Ralph Nader, Samantha Power, Tammy Baldwin, Obama, Pelosi, Daschle och många fler.

Målet med att dessa upplopp att skapa revolution, liknande vad som hänt i Ukraina, Syrien, Yemen, Venezuela, Libyen för att det ska leda till en kupp där militären tar över.

Soros förutsåg att det skulle bli upplopp, polisstat och klasskrig i Amerika. Det behövs ingen kristallkula när den som förutsäger också är den som skapar det.
Utbildade anstiftare och terrorister gillrar fällan och naiva människor faller i den och voila - vi har ett upplopp.
De verkliga anstiftarna försvinner i skuggorna och väntar på nya instruktioner, medan offren inte fattar vad som just hänt.

Olyckligtvis är det lättast att lura ungdomarna, eftersom de inte har lärt sig objektiv historia och istället tror att Kommunism betyder att  Staten  tar hand om alla så att de inte behöver lyfta ett finger. 


2 Kommentarer:

Knute sa...

Trump hade en poäng när han sa att det var våld på bägge sidor. Det var svårt att se vem som var vem, utrustade med hjälmar och påkar.

Det bør kunstnere og kjendiser tenke over når de oppfordrer til å «bli kvitt Trump», slik forfatteren Stephen King nylig gjorde.

Det er dagligdags at kjendiser kommer med slike uttalelser, og de synes helt intetanende om hva som kunne skje hvis noen tok dem på ordet.

Se bilderna,

https://www.document.no/2017/08/13/charlottesville_en_advarsel/

Anonym sa...

I framtiden blir det tydligen förbjudet att försvara sig mot SOCIALISMEN och dess samhällsomstörtande illgärningar?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.