17 augusti 2017

Klimatförutsägelser

Kan någon visa på en klimatförutsägelse som någonsin slagit in?

Efter orkanen Katrina 2005 fick vi veta att det skulle bli fler och mäktigare orkaner i framtiden. 
I stället har vi haft mer än elva år där orkaner har varit milda och näst intill obefintliga. 
      Vi fick höra att den treåriga torkan i Kalifornien orsakades av människor, fossila bränslen och CO2, men det slutade med rekordartade mängder av snö och nederbörd.
     På Grönland blir isen tjockare. Har CO2 beslutat att sluta uppvärmningen av Grönland?
Det har sagts att haven skulle ha dött för länge sedan,  isen i Arktis skulle försvinna redan på 1920-talet, och kuststäderna har försvunnit åtminstone två gånger. 
Missade jag när allt detta hände?

American Thinker

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Den så kallade torkan i Kalifornien var ju helt självförvållad då man släppte ut mängder med magasinsvatten i Stilla Oceanen och därmed sänkte möjligheterna till naturlig avdunstning över dammarna i "Sierra´s" på order av Mr."Moonbeam", Jerry Brown.

Unknown sa...

I 1980'erne var der en stort opsat helsides artikel vistnok i Berlingske Tidende, der viste et kort over Holland, som ifølge klimaprofeterne ville være oversvømmet inden år 2000. Det skete mig bekendt ikke. Siden har der været en lang række profetier, som hurtigt er glemt igen. Klimafanatikerne er religiøse, og jeg kalder religionen AlGorisme.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.