12 augusti 2017

Lördagsgodis

1 Kommentarer:

Argus sa...

Apropå Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (helt underbar film som var fiction då men verklighetsnära nu) så kunde titelrollen ha varit baserad på Henry Kissinger om det inte varit så att den hade premiär 1964. Den svårt neokonservative Henry Kissinger som är 94 år och har bott i engelskspråkiga länder sedan 15 års ålder talar betydligt sämre engelska än Melinda Trump som är 47 och bott i USA sedan 26 års ålder. Hon talar förövrigt inte fem språk, hon talar sex språk. Som främmande språk talar hon engelska, franska, italienska och tyska förutom sitt modersmål slovenska såväl som serbokroatiska. Jag vet inte hur stor skillnad det är på de två sist nämnda sydslaviska språken men de är allmänt erkända som två språk. Det är inte orimligt att anta att det ungefär förhåller sig som i den skandinaviska språkfamiljen möjligen isländskan undantagen.

Henry Kissinger lierade sig tidigt med vulgärkapitalisten Nelson Rockefeller och sedermera med Richard Nixon, mannen som förstörde USA genom att frångå guldmyntfoten 1971 och därigenom fritt släppa lös globalisterna. Med guldmyntfot och utan petrodollar skulle USA idag vara ett betydligt beskedligare och trevligare land inte minst för dess egna invånare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.