04 augusti 2017

President Abdul EL-Sayed?

Kom inte och säg att jag inte varnade er.


Lägg den här mannens namn på minnet. Han heter Abdul El-Sayed, har handplockats av George Soros och tränas och förbereds.

32 år gammal, född i USA och en mycket välutbildad muslimsk doktor i Detroit Michigan. (Utbildningen  finansierad av Soros)

Han ser bra ut, är vältalig,  karismatisk och smart. Han sympatiserar med Muslim Brotherhood och ställer upp som kandidat i guvernörsvalet i Michigan.
Det är steg nummer ett i hans förberedelse för att sedan ställa upp som presidentkandidat  i USA.

Han har potential att bli Obama # 2, men som en mycket mer öppen muslim.
Abdulrahman Mohamed El-Sayed är en amerikansk läkare, epidemiolog, folkhälsoförespråkare och politiker och han ställer upp som Democrat vid valet i Michigan.

År 2020 kommer han att vara redo för presidentvalet och Democrats ser redan fram emot att samla in  pengar.
Elizabeth "Pocahontas" Warren har redan startat en kampanj för honom.

En ny trojansk häst?

Al Jazeera, som är populär bland Michigans stora muslimska befolkning, gör sitt bästa för att hjälpa George Soros att göra honom till “VÅR” president i 2020!


Wikipedia:
Born: October 31, 1984 (age 32), Michigan
Awards: Rhodes Scholarship; Paul and Daisy Soros; Fellowships for New Americans
Education: University of Michigan, Ann; Arbor (BA); Oriel College, Oxford (MA, PhD); Columbia University (MD)
Political party: Democratic Party.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Är dessa personer släkt?

Refaat El-Sayed efterlyst av Interpol
Refaat El-Sayed, 66, är efterlyst av den internationella polisorganisationen Interpol, misstänkt för bedrägeri, på begäran av Egypten.
På Interpols hemsida finns namn och bild på Refaat El-Sayed, där han efterlyses internationellt för bedrägeri. El-Sayed säger till aftonbladet.se att det beror på att företaget Hebi Health Care, som han är vd i Egypten för, har en skuld. Men han är chockad över efterlysningen.
-Men jag har ju inget personligt ansvar i skulden, säger han till tidningen.
Tidigare bluffar
El-Sayed fick stora framgångar under 80-talet med läkemedelsföretaget Fermenta, som sedan grusades när det avslöjades att hans doktorsgrad i biokemi var bluff. 1986 upptäcktes stora ekonomiska felaktigheter i företagets bokföring och El-Sayed dömdes till sex års fängelse för bland annat bokföringsbrott.
El-Sayed säger till aftonbladet.se att han varit i kontakt med Rikspolisstyrelsen som sägs inte ha en aning om fallet och han nekar till att en arresteringsorder existerar.

Berit sa...

En enkel google search visar inga släktband mellan “svensken” Refaat El-Sayed och Abdulrahman Mohamed El-Sayed, men det kan ju vara mycket möjligt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.