07 augusti 2017

Sedan går vi efter Putin, ah, jag menar Pence

Congressdamen Maxine Waters har lett anklagelsen i Dems. fantasivärld om att åtala och avsätta president Trump.
Och det verkar som om Waters redan riktar sin ilska mot mannen som kommer att fylla tomrummet i Oval Office, Mike Pence.
Under diskussionen med damerna i The View,  om Waters dröm att avsätta presidenten, frågade Joy Behar:  "Tror du att Pence blir bättre än Trump?"Lika mycket som Waters tydligen avskyr presidenten, hyser hon uppenbarligen lika mycket förakt för vicepresidenten.
"Nej, och sedan vi blivit av med Trump måste vi gå efter Putin," sade Waters. (Hon klargjorde att hon menade Pence.)

När Dems. får tillräcklig kontroll över Congress, kommer Trump att bli åtalad.  Men de kommer inte att stoppa med det….
Putin, Pence, vad är skillnaden? När det gäller anledningen för åtal, behöver Mad Maxine med anhang inga regelrätta grunder. Allt de behöver är röstsiffror.
Det är väldigt tydligt att det inte handlar om något eventuellt brott som Trump kanske har begått,  det handlar om att konstruera en kupp och ett övertagande. Men här är något du kanske inte fattar  Maxine.  Även om du blir av med  Pence, får du fortfarande inte Hillary.

3 Kommentarer:

Berit sa...

MSNBC Podhoretz: If Dems win 10-seat House majority, they “will impeach” Trump

HazeP sa...

Berit, en av de bästa artiklarna någonsin om resultatet av kommunismen:

http://katerinamagasin.se/en-barnboksforfattare-propagandans-tjanst/

Författaren Katerina Janouch (som tillbringade sina första tio år i dåvarande kommunistiska Tjeckoslovakien) har vågat ta steget från PK till icke-PK. Det betyder dock i huvudsak bara att hon har tagit avstånd från socialism och identitetspolitik.

Berit sa...

Håller med dig John!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.