22 augusti 2017

Svarta Lögner har betydelse

Vänstern bör ta sig en ärlig titt på intagningsreglerna till tex. Harvard-universitetet och  konsekvenserna av dessa regler. 
Svarta studenter kan testa 400 poäng lägre än asiater i SAT (Scholastic Aptitude Test) och nästan lika mycket lägre än vita, och ändå bli intagna.
 Det fanns en tid när svarta fick höra att de måste vara "dubbelt så bra" som vita för att komma in i skolan eller bli partner vid en advokatbyrå;  Nu får de veta att de bara behöver vara hälften så bra. Varför jobba hårt när mindre ansträngning kommer att belönas på samma sätt?
Denna logik innebär att de African-Americans, vars arbete verkligen är dubbelt så bra, misstänks för att bara vara halvdant.

Att släppa in akademiskt okvalificerade svarta till elitskolor är i grunden en politik för att skapa lugn och ro.  Det är denna fredsbevarande funktion som förklarar varför hela etableringen, från storföretag till militären, stöder konstitutionell rasistisk diskriminering och varför ifrågasättandet av kvotering är den mest allvarliga av alla PK-synder.

Med denna typ av (orättvis) särbehandling hoppas man ska kunna stävja våld antingen på individ-nivå - till exempel slumpmässigt knivhugga totala främlingar - eller i större skala, som upplopp och kravaller.
Bättre att ha den välavlönade Cornel West predika om vit rasism på Princeton än att ha tumult i några ghetto-gathörn. 

Lysna till Elbert Guillory om vitt privilegium medan videon fortfarande finns kvar:3 Kommentarer:

Anonym sa...

Modig man. Egentligen rätt självklara saker.
Herman Cain är en annan sanningssägare. https://sv.wikipedia.org/wiki/Herman_Cain

Berit sa...

Herman Cain är härifrån Atlanta, jag lyssnar ofta på honom. Du Anonym måste också bo här i USA eftersom du är vaken denna tid på dygnet

Anonym sa...

Socialistpropagandan dagtid i offentliga media typ SR/SVT,SvD, Aftonbladet, DN och Sydsvenskan är outhärdlig.
Socialisterna i Sverige kriminaliserar dessutom alla dem från den svenska socialismen med avvikande synpunkter genom bl.a. så kallade "hatbrott"!

Därför är det hoppingivande att läsa utländsk rapportering.
Det kan vi göra ett tag till i Löfven/BATRA´s Sverige!
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.