21 augusti 2017

Trumps oavsiktliga konsekvenser: Republican Party avslöjar sig själv


Jag tror att Bergspredikan officiellt gäller för den stora majoriteten av Republican Party just nu.

"Ni är jordens salt. Men om saltet mister sin kraft, hur skall man få det salt igen? Det duger inte till annat än att kastas bort och trampas av människorna."

Republican Party var en gång ett konservativt parti.  Det är fortfarande det enda stället där någon konservativ kan väljas i dagens politiska värld.  Än så länge. Tyvärr har Reagan-partiet försvunnit. Trump tvingade dem inte att försvinna, men hans otroliga valkampanj och seger har visat vad partiet egentligen är.
Och det är inte vackert.

Det har varit uppenbart under en tid att de är det Dumma Partiet. Men jag trodde aldrig att de var så dumma.

Det har varit uppenbart länge att de lider avStockholms-syndromet.  Fångade av Vänstern, har de skrämts till att bli ryggradslös smörja,  rädda för att bli namngivna. Men jag trodde aldrig att det var så illa.

Det har varit uppenbart under en tid att det här är ett parti som är intresserad av att sitta i baksätet, så länge de får pengar, förmåner och någon form av anseende.  Men jag trodde aldrig att det var så korrupt.

Något har gått väldigt fel sedan Trump uppenbarade sig.  Och det är inte han. Han är nästan den ende som försöker göra det rätta.
Vid det här laget är det uppenbart att vi har en kombination av sjuka partigrupper i GOP, och alla ger fan i partiets väljare,  ingen av dem bryr sig ett dugg om de principer som de hävdar att de har stått för de senaste åren, och ingen av dem har en aning om vad de gör.

Vad har detta parti gjort sedan Trump räddade deras skinn och behöll dem i majoritet och räddade dem från att bli en värdelös andra fiol till en korrupt Hillary?  Ingenting. Absolut inget. Och nu är det värre än ingenting.

Jag är inte den första som säger det här, men låt oss vara tydliga, GOP har blivit ett parti av ynkliga mesar  och bedragare.  De har förrått hälften av Amerika, förrått basen som en gång stöttade dem och de förråder också sitt land.
De har hjälplöst tittat på medan Vänstern förstör den agenda som de skulle införa.  De har suttit med armarna i kors medan Vänstern förstört deras eget partis president,  inte bara genom att vara passiva, utan också ofta genom att aktivt hjälpa Vänstern i deras ansträngningar att störta honom.

Mer av David Prentice, American Thinker

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr började det med att John SCOTUS Roberts sålde sig till Obama och samtidigt förklarade att han minsann hade rätt att bli LAGSTIFTARE och gjorde då den så kallade sjukvårdsreformen till en del av den redan korrupta skattelagstiftningen.
Skall President Trump rädda Amerika skall han ge sig på skattelagstiftningen. Den är roten till allt ont i Amerika!
Plocka fram den dagen som Roberts legaliserade Obamas stöld av den Amerikanska friheten och gör den till en sorgens påminnelsedag. En dag när hela Amerika flaggar på halv stång från alla offentliga byggnader. Danskarna plus några andra länder brukade flagga på halv stång på Långfredagen.
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.