06 augusti 2017

Turister, stanna hemma!


Det senaste från Spanien är att unga socialister trakasserar inkomstbringande turister  och jämför dem med terrorister, samtidigt som de välkomnar invandrare, vilket är både skrattretande och störande i lika stor utsträckning.

De vill stoppa en industri som står för 12 procent av hela spanska ekonomin och genererar 16 procent av alla spanska jobb, medan arbetslösheten ligger på 17,8 procent och bland ungdomar är arbetslösheten 39 procent.

Dessa unga människor är så hjärntvättade av sin ideologi, att de misslyckas med att se bristen i sitt ekonomiska resonemang, än mindre vansinnet i att kalla turister för terrorister.
   Samtidigt välkomnar de tiotusentals potentiella terrorister, vilka inte kommer att bidra till deras ekonomi men däremot sätta landets säkerhet på spel.

Ironin är att medan de protesterar mot besökare till sitt eget land och rullar ut välkomstmattan för tredje världs-flyktingar, ökar utvandringen av begåvade unga spanska personer i oroväckande takt.

Det här är ett befolknings- och kultur-utbyte som följer FN / EU elitens globala planer.
Dessa ondskefulla individer kommer inte att vara nöjda förrän Spanien har nått samma djup av våldsamt multikulturellt elände som Sverige, Tyskland, Belgien etc.

Håll er borta från Mallorca. Där har kampanjen mot turister blivit till ett uppror i kombination med en inbjudan till hela befolkningen att gå med i striden.

Artikel här.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.