18 september 2017

Ben Garrison och The Deep State


Valet av Trump bekräftade en sak säkert: Deep State är verklig.

Deras engagemang att ta bort vår presidenten från makten är obeveklig. De kommer att fortsätta att motarbeta honom och om Trump tar tillbaka någon av sina kampanjlöften, kommer de att använda det mot honom och säga att de vunnit.  Man gör det nu med han ambivalens vad gäller “Drömmarna", som är ett vänsterord konstruerat för att få sympati för olagliga invandrare.

Min tecknade bild visar några några av de viktiga aktörerna som är involverade i Deep State.
På framträdande plats är George Soros. Han vill krossa Amerika och Europa och se den västerländska civilisation ersatt av ett feodalt, kollektivistiskt, globalistiskt system.

Träskets källa är ondska själv. Vi vet att många på toppen är sataniska pedofiler. Det är sjukt att vi är tvungna att hosta upp skattepengar som en hyllning till dessa monster. Vi är tvungna att uthärda komplicerade skatterlagar och lämna över våra intjänade pengar, eftersom Deep State vill att vi ska  hållas fattiga, rädda och lydiga. Tyrannerna vet att de flesta inte vill förlora det de äger och bli trakasserade av IRS. Vi finner oss och kämpar inte emot tillräckligt.
Den inställningen placerar oss “på hal is”
Vi glider ner i träsket och Deep State vinner.

För närvarande klämmer de åt oss med mer skatter och kontroll genom sina “klimatförändringar”, ledda av Al Gore. De som ifrågasätter detta är löjliga, marginaliserade eller till och med hotas.

 “Hal is” skapas för att  folk ska följa Deep State-programmet, när vi i stället borde göra oss av med människor som Soros. Hillary borde vara inlåst nu.  Centralbankerna borde få gå omkull och Federal Reserve måste upplösas.
Det finns många bra människor på Internet som exponerar Deep State och dess legion av lögner, men kommer  det att leda till någon verklig förändring?


3 Kommentarer:

elina sa...

Har just hörten del av Trumps tal i FN. Äntligen en vettig person som säger sanningar om FN kolossen.

Anonym sa...

This site was... how do I say it? Relevant!! Finally I've
found something that helped me. Appreciate it!

Anonym sa...

Utmärkt artikel av en av nätets bästa bloggare, som förklarar mycket:

https://anthropocene.live/2017/06/10/varfor-ar-storforetagens-ledare-och-agare-ar-vanstervridna/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.