09 september 2017

“Håll käften och försvinn”


Medan Hillary Clinton laddar upp för sin bokturné,  är det vissa Democrats som fått nog och avskyr att se hur den tidigare kandidaten återvänder till rampljuset.

"Det bästa hon kan göra är att försvinna," säger en före detta kampanjarbetare.  "Hon skadar oss alla på grund av sin själviskhet. Jag önskar att hon bara skulle hålla käften och försvinna”

Clintons memoarer, "What Happened," beskriver hennes sida av det fantastiska nederlaget mot Donald Trump. Den kommer att släppas ut på tisdag.

I boken hånar hon tidigare FBI-direktören James Comey för att han sade att hon var "extremt slarvig" när hon använde en privat e-postserver medan hon var statssekreterare.

Hon beskyller rivalen Bernie Sanders för att ha tillfogat hennes kampanj "varaktig skada" och anklagar honom för att bana väg för Trumps "Crooked Hillary" -kampanj.

Clinton varnar också för att den ryska presidenten Vladimir Putin “inte har haft sista skrattet än" efter hans lands inblandning i valet.

"Inget av det här är bra för partiet”, säger en före detta Obama medhjälpare . “Det är en Hillary Show till 100 procent. Många kliar sig i huvudet och undrar vad hon försöker göra. Det är verkligen inte bra."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.