01 september 2017

Harvey och skor


Utan tvekan skulle världen var bättre om katastrofer som orkanen Harvey aldrig hänt, men i allt elände är det ändå möjligt att hitta ljuspunkter.

Även när det är som allra värst visar medmänniskor hjälpsamhet och mod som inte ens regn, översvämningar och även flytande myrstackar (sant) kan stoppa.
 När stormen rasade som värst  riskerade många amerikaner trots faran, sina egna liv för att hjälpa andra.

Orkanen undvek ingen baserat på ras, religion eller färg och det gjorde inte heller hjältarna.
Ras var ingen faktor som stoppade dem från att rädda sina medmänniskor.

 Unga svarta män räddade gamla vita kvinnor.  Medelålders “Rednecks” räddade latinamerikanska familjer.  Pensionärer hjälpte ungdomar  och vice versa.  Det fanns inga politiska, sociala eller religiösa restriktioner i vägen.
När människor behövde en armada, ställde andra människor upp.   Människor riskerade sina liv för andra.Så man skulle tro att berättelser om detta hjältemod skulle dominera nyheterna.
Vad kan vara intressantare än amerikaner som lägger sina meningsskiljaktigheter åt sidan, för att bokstavligen riskera, och i vissa fall ge sina liv för att rädda sina bröder och systrar från en översvämning?

Svaret på den frågan är Melania Trumps skor!

 Glöm mannen som körde sin jetski in i en kvinnas vardagsrum för att rädda henne från det stigande vattnet ;  ignorera "Cajun Navy", som transporterade mängder av båtar till området för att hjälpa; glöm prästen som simmade in i bilar för att leta efter offer.
 Oh nej, Vänstern var helt upptagen med vilka sorts skor Mrs. Trump hade på sig på väg till Marine One.
Här är bara några exempel:


När Moder Natur visar sig från sin värsta sida vill vi ju inte bli avslöjade med fel skor.

4 Kommentarer:

Argus sa...

De som är vackra och/eller duktiga är sällan väster då de klarar sig utan samhällets stöd. Kärringarna i Demokraterna, oavsett kromosomuppsättning, är bara avundsjuka. Hade de varit smarta och snygga hade de inte fastnat på Melanias skor.

Berit sa...


Mitt i prick Argus,
The Telegraph hade en Artikel skriven av en kvinna. Den handlade om varför kvinnor inte gillar Melania.
Kärnan i berättelsen var att hon är för vacker, för smart och för rik, och väljer att inte klä sig i tantiga kläder.
Jag antar att anledningen till att många kvinnor hyllade Hillary var väl för att hennes hemska velour-uniformer inte hotade deras Femme Fatale självkänsla.

Ann-Marie sa...

Och haggan som skrev om Melanias skor ser ut så här:

https://heartiste.wordpress.com/2017/08/30/the-telltale-physiognomy/

elina sa...

Samma här, skorna var en jättenyhet i svensk slaskmedia.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.