24 september 2017

Invandringskris

Människor runt om i världen tycker inte att invandring är bra för deras land, speciellt när det är för mycket - vilket är fallet nu på många ställen.

Det är inte förvånande.  Människor har en djup, naturlig släkt-och stamkänsla och det är därför vi föredrar att omge oss med de som delar våra värderingar och förstår våra skämt. Trots den dagliga dosen av mångfaldspropaganda från media är mänsklig gemenskap baserad på likheter, inte skillnader.

Bobby Duffy, VD för gallupföretaget Ipsos, konstaterade: "Dubbelt så många människor anser att invandringen är skadlig för deras land, än de som tror att det är bra. “

Ipsos-rapporten kan ses här: GlobalView on Immigration and Refugee Crisis - 2017.

Här är ett diagram som visar det växande motståndet mot invandring:


39% av de tillfrågade i 25 länder vill att gränserna stängs.Amerikanernas åsikter om invandring och flyktingar speglar global oro. Både i USA och resten av världen säger nästan hälften att det finns för många invandrare i deras land och fyra av 10 vill stänga gränserna helt för flyktingar.
 “Ipsos frågade 18 000 medborgare i 25 länder och de är i stora drag överens om att den globala invandringen ökar, och ger "negativa konsekvenser".

klicka på bilderna så blir de större


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.