30 september 2017

Julklappstips??


En ny svensk barnbok, “Farfar har fyra fruar”,  försöker normalisera sharialagar och beskriver hur en liten flicka reser med sin pappa till Somalia för att träffa sin farfar och fyra farmödrar.

Sharialagar  tillåter att en man har flera fruar och boken är ett försök att indoktrinera barn att acceptera den avskyvärda religionen.
Samma författare har skrivit en annan bok, med titeln "Mormor är inget spöke" och som syftar till att göra burka till något normalt.

Sverige, i motsats till andra europeiska nationer, erkänner polygamiska giftermål som utförts utomlands och gör det möjligt för upp till fyra fruar att vara registrerade som makar.
Inhemska svenskar kommer att bli en etnisk minoritet i Sverige inom de närmaste 25 åren, så detta massiva propagerande av islam är ingen överraskning.
Det är vidrigt och beklämmande att bevittna.

(Fria Tider)

3 Kommentarer:

elina sa...

Nyss köpte en kommun tre lägenheter för att husera en man med tre fruar och 16 barn. De hade inga asylskäl utan hade bott i Saudi bland annat. Bigami är förstås förbjudet för svenskar samt barnäktenskap men för muslimer gäller andra regler.

Ann-Marie sa...

Men Pippi Långstrump är rasistisk?! Jag orkar snart inte mer med alla dumheter......

Berit sa...

En bibliotekarie kallade böckerna om DR. Seuss rasistiska också, speciellt när de var en gåva från Melania Trump

https://www.theguardian.com/books/2017/sep/29/melania-trump-dr-seuss-books-rejected-massachusetts-school-librarian

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.