05 september 2017

"Klimatförändringar orsakar trafikolyckor"

Detta rapporterades av Thomson Reuters Foundation

     Klimatförändringar - inte ökad användning av mobiltelefoner - kan vara skulden till en ovanlig ökning i dödsolyckor som drabbade Förenta Staterna för två år sedan.
 Dödsolyckor i trafiken ökade med 2 348, eller 7,2 procent, år 2015 till 35 200, enligt Transportation Department data.
     Studien sa att människor kan ha använt sina fordon oftare under stigande temperatur och mer regn - vilket resulterade i ett ökat antal dödsfall på vägarna.

Jag förstår inte riktigt hur de kommer fram till att värme + regn = fler människor kör mer.
Eftersom det finns ett ökande antal bilar på vägarna varje år, borde man förvänta sig mer trafikdöd ändå. Verkar som de saknar logik - ju fler personer som är ute och åker,  ju fler riskerar att bli påkörda. DUH!

Men när du måste anspela på människors känslor och göra dem orimligt rädda för att vinna ditt argument, är argumentet förmodligen inte hållbart ens till att börja med.
Det finns inget sätt att bevisa att  “värme + regn = du kommer att dö i en fruktansvärd bilkrasch på en regnig motorvägsanslutning”.  Men det kommer inte att hindra dem från att driva denna agenda.
Det finns sällan något definitivt bevis för det som Vänstern påstår

De måste tro att om de bombarderar oss med tillräckligt mycket hysteriskt nonsens kommer något så småningom att fastna och vi kommer att börja ta deras desperata lögner på allvar.
Vi kan börja kräva höjda skatter och mer regler så att vi inte råkar ut för bilolyckor när vi kör bort från varmare vädret.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.