14 september 2017

Kriget mot vår historia fortsätter


Nu ger sig Vänstern på den amerikanska nationalsången och Thomas Jefferson

När de säger att de hatar "rasism" menar de att de hatar Amerika. Om det inte var uppenbart från början, är det verkligen det nu.

 Från Baltimore, där Francis Scott Key komponerade texterna till Star-Spangled Banner när de fängslades av britterna under kriget 1812:

    Exakt 203 år efter att Francis Scott Key skrev] dikten som senare skulle bli Amerikas nationalsång, kan stadsborna nu titta på  monumentet på Bolton Hill och läsa orden "Racist Anthem" .

Amerikanerna kunde slå tillbaka det mäktiga brittiska riket, men klarar inte av att bekämpa den röta som  förstör landet inifrån.

Det finns inga planer på att ta bort monumentet just nu, men heller inga planer på att skydda det från oundvikliga framtida attacker. Polisen har inga misstänkta.

Vandalerna har redan tagit bort monument som hedrade tidigare epokers hjältar, men de får aldrig nog.    Baltimores sk. “progressiva” är också bland de många som förstör alla minnesmärken efter  Christopher Columbus, för att han förde med sig västerländsk civilisation till den nya världen.

Om man vill sätta upp ett monument utan att det blir vandaliserat måste den vara en Martin Luther King-staty  eller en Vladimir Lenin ….tills det går upp för idioterna att MLK var republican och Lenin var vit.


Det här är en staty av Thomas Jefferson, författare till självständighetsförklaringen, nu täckt i svart och vandaliserad av vänsteraktivister vid universitetet som han grundade:

     Medan några höll upp "Black Life Matter”banderoller och andra skanderade slogans, jublade publiken när tre demonstranter klättrade upp på Jefferson-statyn och hängde upp skyltar där man kallade den tidigare presidenten  "rasistisk" och "våldtäktsman”.
 De gemensamma mässandet var "No Trump, No KKK no fascist USA”.

Varje försök till försvar för Amerika och dess stolta arv kommer att fördömas av media som "rasistiskt”.
Detta enda ord har gjort det möjligt för skurkarna att göra mer skada än hela den Röda Armén någonsin kunde drömma om.

Samtidigt gör man sitt bästa i Sverige för att förstöra fornfynd för att bereda plats för nya byggnader.
Den tragiska aspekten av denna situation är att de nya byggnaderna kommer att hysa de nyanlända invandrarna, som den svenska regeringen är så angelägen att välkomna.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hi there, after reading this remarkable article i am as well delighted to share my knowledge here with friends.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.