04 september 2017

Media är vår fiende


Det är viktigt att komma ihåg att media är inget annat än en underavdelning till Democratic Party. 
När man tittar på allt som media gör - lögnerna, kampanjerna för att förstöra människors rykte,  de falska nyheterna,  fokus på saker som Melanias skor - är det den enda förklaring som är meningsfull.

Media är en fullt utvecklad vänsterpolitisk operation som för det mesta drivs av tidigare Democrat  funktionärer som Jake Tapper, George Stephanopolous och Chuck Todd, samt de som är relaterade till Democrat agenter

När vi vet det, och när vi känner till vänsterregimernas långa historia (Stalin, Hitler, Mao, Chavez, Castro) vet vi vad en vänsterpolitisk verksamhet gör när dess inflytande börjar minska.
Eftersom deras idéer är så obehagliga och bevisligen misslyckade har Vänstern i slutändan inget annat val än att använda våld och censur.  Den här sanningen är lika gammal som den bolsjevikiska revolutionen, och det är just det vi ser breda ut sig idag i vårt eget land.

 I stället för politiker är det vår media som har blivit farligt militant.
Rush Limbaugh är helt korrekt, Democrat Party har dött.  Chuck Schumer och Nancy Pelosi, partiets två förmodade ledare,  är oväsentliga.  Från topp till botten är partiet en hjälplös hög av inkompetens.

Media vet detta och har instruerat Schumer och Pelosi att hålla i ölflaskan för dem, medan de tillskansar sig makten på Vänstersidan.  Som ett resultat av detta har Media använt miljarder från sina företagskunder för att driva en propagandakampanj för att undanröja Trump och för att hålla den splittrande frågan om identitetspolitik vid liv.

Naturligtvis är denna fanatiska strävan efter den så kallade "sociala rättvisan" endast avsedd för att som alltid tjäna som det främsta målet för vänster tyranner: kontroll av våra liv genom en centraliserad regering.

John Nolte

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Så sant, så sant!
Det finns bara en lösning. "Kill the Tax Code before it kills you"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.