29 september 2017

Muslimsk majoritet inom två generationer


Med nuvarande demografiska trend, kommer antalet vita personer i Frankrike och resten av det gamla Europa att minska i antal och det kommer att leda till en muslimsk majoritet inom 40 år, säger en fransk forskare.

    Charles Gave, ekonom, fondchef och politisk kommentator,  publicerade sina slutsatser denna månad på sin hemsida, Institute of Libertes.  Han skriver om "den europeiska befolkningens försvinnande" medan muslimer fortsätter att uppvisa en robust fruktsamhet.

    Herr Gave inser att hans mycket politiskt inkorrekta uppfattning kan göra att han kommer att hånas och att han eventuellt kommer att censureras.  Den politiska vänster skyddar i allmänhet islam från kritik. I USA försvarade president Obama konsekvent islam och bespottade kristna för deras kritik.

  "Artikeln med titeln "The White Pest" är farlig för mig personligen och för min chans att bli hörd i vår vackra demokrati."

    Finansiären drar sin slutsats från demografi. Han tittar på  Frankrikes vita eller infödda födelsetal av 1,4 barn per kvinna jämfört med en muslimsk kvinna som får mellan 3,4  och  4 barn.
Frankrikes befolkning idag är 67 miljoner. I motsats till USA utför Frankrike inte en folkräkning av etniskt ursprung, men på grund av olika omröstningar tror vissa forskare, inklusive herr Gave, att den franska befolkningen redan är 10 procent muslimer, vilket är  6,7 miljoner människor.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.