28 september 2017

Nu börjar det vända

Politiker börjar konfronteras med den verkliga kostnaden för deras stöd av global uppvärmning.

Frankrike ändrar nu sin inställning till diesel på grund av alla de jobb som kommer att gå förlorade. Dieselkrisen kan ha börjat i Tyskland, men det finns mer dieselbilägare i Europa som helhet.

När de ställs inför förlusten av jobb, ändrar sig politikerna och avslöjar att forskarna har haft FEL i sin tidsbedömning. Den verkliga studien hävdar att vi kommer att behöva ytterligare 30 år för att nå en kol-nivå som höjer temperaturen med 1,5 grader C.

Den adresserar fortfarande bara kolhalten i luften när det gäller temperaturhöjning och nämner inte att mängden koldioxid har varit märkbart högre långt innan det fanns bilar. Man använder helt enkelt linjär analys och förutsätter att den trend som man ser just nu kommer att fortsätta på samma sätt.
De ignorerar även termodynamikens lagar.

Politikerna var ivriga att anamma den globala uppvärmningsteorin, eftersom de har kunnat höja skatterna utan att behöva bry sig om kostnader.
Den uppskattade kostnaden för den privata sektorn för global uppvärmning har nått cirka1 miljard dollar.
Priset på allt från el till bensin har ökat på grund av globala uppvärmningsskatter.  Det har också drivit upp priset på kött och mejeriprodukter, därför att man påstått att kor är nästan lika skyldiga  som bilar genom att de släpper ut skadlig gas i miljön.
Titta också på skatterna på flygresor. I genomsnitt är 50% av priset skatter.

Vi börjar nu se fler och fler artiklar i  pressen som visar att den globala uppvärmningen är ett bedrägeri (se Sun, IndependentNational Geographic)

3 Kommentarer:

Anonym sa...

"Klimatuppvärmningen" är århundradets scam som fungerar tyvärr. Hur många är inte helt övertygade om att den är verklig?! Detta är ett tydligt bevis på hur väl detta storskaliga bedrägeri fungerar.

Men sanningen om manipulerade klimatmodeller börjar tränga igenom även denna dårskap. En liknande scam är ju den att vi behöver invandring för att vi i väst föder för få barn... Även detta ett storskaligt bedrägeri utan like... Finns fler t.ex att islam är "fredens religion"...

De intagna på mentalsjukhuset "väst" är nu de som styr...
Men inte länge till...
MVH BalderAnonym sa...

Måtte du ha rätt! Det är f*n inte klokt med alla lögner, och för ändamålet, skapade icke vetenskapliga modeller, som pågått alltför lång tid.
Hur kan en bonde, dvs agronom, som Rockström få något som helst inflytande i politiken? Vad han säger och katten sk*er bör man lägga i samma hög.
Anna2

Unknown sa...

FNs klimapanel står for det største videnskabelige svindelnummer siden Trofim Denisovich Lysenko.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.