06 september 2017

Trump stoppar DACA, Kändisar är helt förtvivlade

Jeff Sessions tillkännagav att DACA, (Deferred Action for Childhood Arrivals) som olagligt infördes av  diktator Obama kommer att försvinna.  Vänstern, kändisar och användbara idioter överallt är upprörda!

DACA innebar att barn och ungdomar, som illegalt förts in i landet av illegala föräldrar,  ska automatiskt få uppehållstillstånd.  För att göra det ännu mer hjärteknipande kallar man dem “Drömmare” och man säger att om de utvisas blir det till länder som är främmande för dem och vars språk de kanske inte ens kan.  Man “glömmer” att deras föräldrar också är illegala och ska utvisas samtidigt.

DACA var olaglig redan från början. Genom “verkställande order” försökte Obama ändra amerikansk lag, och tvinga det på oss, efter att Congress vägrade att agera för att upprätthålla existerande invandringslagar.
En olaglig order -  och vem får skulden om inte den man som försöker fixa det - Trump.

När Obama tillkännagav programmet, erkände att han inte hade någon laglig auktoritet att göra det. Congress kunde ha ändrat lagen under den mellanliggande tiden och även dessförinnan men gjorde inte det.
Faktum är att USAs  invandringslagar är vad de är och de som avsiktligt bryter mot dessa lagar och / eller utnyttjar dem ska inte belönas för det genom att man ger dem  permanent uppehållstillstånd eller till och med medborgarskap .

Alla dessa  DACA-personer har ett hemland,  men det är inte USA.  De är medborgare i något annat land, som de måste återvända till. När de väl gjort det, kan de om de vill ansöka om uppehållstillstånd i USA på laglig väg. 
Om de har förvärvat färdigheter och utbildning medan de var här borde det faktiskt ses som en fördel, men ansökningarna ska ske från den nation där de har medborgarskap och inte medan de är här i USA - här är de olagliga invandrare, oavsett om de medvetet bröt mot lagen eller inte - oavsett om de burits över gränsen av sina förälder eller tagit sig hit på egen hand.

Malik Obama använde Twitter för att säga sin mening om sin halvbror, efter att Barack Obama kritiserat president Trumps beslut att stoppa DACA.

Han hänvisar till invandringsärendet av Zeituni Onyango.Onyango flyttade till USA från Kenya år 2000 och nekades asyl av en invandringsdomare 2004. Men hon stannade olagligt i landet, bosatt i ett subventionerat hus i Boston.
Hennes invandringsfall skapade rubriker under Obamas valkampanj 2008. ...
Hon fick så småningom asyl 2010 av en domare som sa att det kunde vara farligt för henne att återvända till Kenya på grund av hennes förhållande till Obama.
Enligt Weekly Standard spelade Obama golf istället för att delta i hennes begravning.

"Herr Obama hjälpte till att betala begravningsutgifter och skickade ett “beklaga-sorgen-kort”  sade Onyango, "men presidenten deltog inte utan valde att spela golf "

I  tisdags försökte Barack Obama skaffa sig politiska poäng genom att, via Facebook,  kritisera sin efterträdare.


2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Bara skicka ut dom! Nu blir det i alla fall några jobb till arbetslösa amerikaner.

Anonym sa...

Varför är socialister/kommunister så förvånade över att Donald Trump är Amerikas president?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.