26 september 2017

Underbar ironi


Ni måste ursäkta språket för det här är roligt.
Bra tumregel här är att man inte ska uppföra sig som en idiot, speciellt när man inte är i sitt eget land.

I Amerika kämpar Vänstern för närvarande för att stoppa yttrandefrihet, och menar att "hatspråk" inte är yttrandefrihet. I Europa finns inte yttrandefrihet ... precis som Vänsterknäppisarna vill ha det.

artikel och video här

En amerikansk kvinna reser  till Danmark och går in i en bar där hon ser en man som har på sig en MAGA hatt (Make America Great Again) Det gör henne rasande:

“I do not fu**ing tolerate fu**ing, fu**ing racist!” skriker hon “You’re a horrible fu**ing human being and I hope you go home and feel fu**ing ashamed of yourself!”

Mannen frågar varför vilket gör att kvinnan fortsätter sin galenskap:

“For fu**ing being a fu**ing racist you fu**ing human piece of sh**!”

Hon kastade en drink på mannen och rusar sedan ut ur baren. Man kan höra hur den attackerade mannen,  Bjerrekær ropar efter henne:  "Jag tror att detta definitivt är olagligt här. Stoppa den där personen! Det här är överfall! "

Kvinnan stormade ut i natten, men situationen är långt ifrån över.

I Europa har man inte rätt att häva ur sig sin åsikt när och var man vill.   Tyvärr verkar hon inte veta att i Europa har man inte First Amendment.   Man har inte heller rätt att kasta en drink på en person.

Nästa dag beslutade Bjerrekær att åtala kvinnan och polisen utreder nu situationen.
"Vi valde att vidta rättsliga åtgärder den följande dagen. Hon kommer att bli åtalad för politiskt motiverat övergrepp (ett hatbrott). Politiskt våld är aldrig acceptabelt - oavsett politisk tillhörighet. "

Kvinnan kan se fram emot att bli straffad för det fysiska och verbala övergreppet mot mannen …. för i Europa finns det inget sådant som yttrandefrihet, och ironien här är helt underbar.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.