17 september 2017

Ungern stoppar illegal invasion

 Via Breitbart 

Ungern har stoppat olaglig invandring med över 99 procent efter att ha byggt en serie stadiga gränsstängsel som svar på den europeiska migrationskrisen.
Det kan bli en eventuellt lektion för president Trump om den potentiella inverkan av att bygga den mycket diskuterade södra muren i USA

Under den andra årsdagen av regeringens åtgärd för att stänga Ungerns gräns mot Serbien - vilket också är en yttre gräns för EU - meddelade premiärminister Viktor Orbáns säkerhetsrådgivare György Bakondi att staketen  har gjort att olaglig invandring har minskat från 391 000 år 2015,  till 18 236 år 2016 och till bara 1184 år 2017.

Systemet med regelrätta hinder är nyckeln till framgång för gränssäkerheten, och utan det skulle det vara omöjligt att stoppa massinvandring”, förklarade säkerhetschefen.

För USA:
1 Kommentarer:

Kattsand sa...

Det är väl klart man inte vill betala $25 miljarder för ett gränsstängsel om man vill ha kvar den illegala invandringen, det är ju som våra västeuropeiska regeringar som vill hålla en "lagom hög" nivå på invandringen.
För eller emot gränsstängsel beror väl på om man vill ha illegal invandring eller inte.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.