13 september 2017

Vad man kan vänta sig

Även om Irma inte helt levde upp till alla de hemskheter som förutspåddes producerade orkanen de förutsägbara plundrarna:

    Minst 32 personer har arresterats i Florida för att de plundrat stängda affärer och evakuerade hem  - 28 enbart  i Miami, enligt lokala myndigheter.

Miamis polis lade ut detta foto av tio arresterade män som “misstänks” för plundring.


    Två personer bröt sig in i en sportaffär i Orlando och stal pistoler men konfronterades sedan med ett SWAT-team. 
Det finns många videos på nätet som visar hur gäng bryter sig in affärer och drar fördel av situationen och även rapporter om hur rånare låtsas vara anställda vid el-bolag och bryter sig in i hus.

  Tidigt på söndagen filmades två grupper av plundrar när de bröt sig in i två separata sportaffärer i South Florida.  En rånare sköts och minst 12 arresterades.

    En sheriff i Broward County sköt en tonåring och arresterade en annan efter att de försökt bryta sig in i ett hem i Fort Lauderdale.

   Minst åtta personer filmades av ett tv-team när de bröt sig in och stal varor från en skobutik medan orkanen Irma drog fram i South Florida. ...2 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

"brukar man inte skjuta plundrare?"

Anonym sa...

Det är tydligt att plundrarna har en sak gemensam, nämligen hudfärg och om polisen inte vill bli kallad rasist måste de nog vara försiktiga.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.