09 oktober 2017

Amerika har många frågor om den officiella berättelsen från Vegas


Motsägande rapporter efter massakern i Las Vegas i förra veckan gör att många amerikaner har problem med att få de ofullständiga officiella berättelserna om det bisarra monstret att gå ihop.
Här är några av frågorna:

Amerikanerna vet fortfarande inte mycket om skytten Stephen Paddock annat än att han var en rik fastighetsinvesterare som gillade att spela.

En anteckning som hittills på hans hotellrum har gett några ledtrådar.

 Sky News rapporterar:
De handskrivna anteckningarna som hittades i närheten av ett fönster som Paddock hade krossat för att skjuta  på publiken, innefattade beräkningar om vart man ska sikta för att döda så många människor som möjligt  cirka 400 meter från hotellet.
     David Newton, en officer vid Las Vegas polisavdelning K-9 Unit: "Jag kunde se att hade han skrivit ner avståndet, höjden han var på och var kulorna skulle falla för att träffa publiken."
Andra rapporter tyder på att Paddock reste mycket och besökte områden där radikalisering grasserar.

Via CNN:
Kryssningarna inkluderade stopp vid hamnar i Spanien, Italien, Grekland, Jordanien och Förenade Arabemiraten, enligt information från en brottsbekämpande källa som bad om att inte identifieras eftersom han inte var behörig att avslöja information från utredningen. Paddocks flickvän, Marilou Danley, följde med honom på nio av kryssningarna.
     Informationen från källan angav inte de aktuella kryssningsfartyg det gällde, typen av kryssningar, när de inträffade eller parets anledning. De flesta kryssningsfartyg har kasinon ombord och Paddock var en entusiastisk spelare.

Och så finns det tecken på att Paddock inte var ensam i Las Vegas.

Via ABC:

     När de genomsökte Paddocks hotellrum hittade de en laddare som inte fungerar med telefonen.   Det är oklart om det var kvarglömd av en tidigare gäst, eller om Paddock kanske har tagit med sig fel laddare hemifrån.
 Paddock hade också med sig verktyg och metallstänger som han senare använde för att blockera ingången till 32: e våningen från trapphuset.
     När han ringde Rumsservice för att beställa mat agerade han som att han talade med andra personer i rummet  - som om han samordnade order med andra människor och frågade vad de ville ha.  Utredarna tror inte att han hade sällskap vid dessa tillfällen.  De tror att han antingen var schizofren eller avsiktligt försöker få servicepersonalen att tror att han inte var ensam

Från var läsare /SB:

Det fanns 3 videor för några dagar sedan som visade en andra skytt på marken (2 videor visade samma sak) och en skytt som avlossade skott från 4:e våningen. Om de avlossade riktiga eller lösa skott (med stora ljudeffekter) med tanke på att vi inte fått se några döda, vet jag inte.

Video 1.
Vid tidpunkt 1.34 och speciellt 2.14 ser man ryggen på en man som springer mot den flyende massan och tar upp sitt maskingevär och avfyrar detta mot massan.

Nästa video visar samma skytt (eller skyttar) på marken klädda i gula vaktvästar. Titta på tidpunkt 1.55 och 2.39 och 3.01-3.20 (det ä'r nästan så där är två)

Den tredje videon visar tydlig kulspruteeld från 4 (?) våningen, det är ganska klart. Titta när det börjar vid tidpunkt 1.40 och upprepas en gång till vid tidpunkt 1.59.

Här är en video till inifrån sjukhuset. En massa "skadade" förs in men det finns inter något blod på någon av dem - efter maskingevärseld !!!
Fotografens hustru jobbar på sjukhusets emergency-room och hon inser omedelbart vad det handlar om - fake. Hon börjar därför tala på spanska eftersom hon är hispanic och på spanska säger hon enligt honom - "it's all fake". En massa människor som av kroppsbyggnad att döma tillhör militären agerar skådespelare. Man undrar hur länge denna bubbla skall hålla.


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
här är en annan video med Mike Cronk, som verkar vara skådespelare. Hans kompis träffades enligt honom av tre kulor i bröstet. Han sprang runt med sin kompis i 10-15 minuter med dessa "skador" i bröstet innan han kunde transporteras med en truck till en behandlingsplats. När Mike Cronk berättar detta är han inte alltför uppriven utan snarast leende. Man får förutsätta att alla tre kulorna inte studsat tillbaka på revbenen utan verkligen gått in i bröstet. Där finns tre vitala organ: 1. Hjärtat. Om någon kula träffar hjärtat så hinner man förblöda inom några minuter och hinner inte springa runt i 10-15 och invänta triage ytterligare 10-15 minuter. 2. Om någon kula träffar den stora blodådrorna, t. ex. aorta så förblöder man lika fort. 3. Om någon kula går igenom lungan så blir det hål i denna lunga och man får luft i lungsäcken (ventil-pneumothorax) vilket gör att denna lunga faller ihop och inte går att andas med. Man kan klara sig med en lunga. Men nu påstås han ha träffats i thorax av 3 höghastighetsskott som river upp all lungvävnad. Han skulle även här ha dött inom några minuter.
Den första videon visar intervjun med CNN-reportern. Jag tycker mig se t.o.m. på dennes min att han vet att det rör sig om fejk.
https://www.youtube.com/watch?v=xHOYApug3Mo

Några dagar senare är det tid för besök hos kamraten på intensivvården. Och hur mår han nu? Utmärkt. Ingen respirator, inte ens syrgas på mask eller på näsa. Man kan inte heller se några kirurgiska sår i thorax, rosig och fin i huden, leende och på mycket gott humör. Han var också en s.k. crisis actor.
https://www.youtube.com/watch?v=Z1ygkR3FPlc
/SB

Anonym sa...

Berit,
Jag har tittat på en del videor av Robert Steele, f.d. CIA-agent. Jag tycker han är superb. Han sitter inne på så mycket information, som han i hemlighet får från sina tidigare medarbetare på CIA och FBI. Du skulle nästan lägga upp någon intervju med honom. Denna tittade jag på i går kväll.
Han vet vad som pågår och samtidigt är han väldigt optimistisk. Ty trots all korruption inom CIA/FBI/NSA/Homeland Security så händer så mycket i folks medvetande att vi snart närmar oss en "turning point". Det tror jag också. Och om USA vänder, så kommer också Europa att vända - men inte utan detta. Då går det bara utför:
https://www.youtube.com/watch?v=BdplTd1sNR8
/SB

Anonym sa...

Berit,
de har redan börjat censurera Robert David Steele så mycket de hinner. Och de som sköter YouTubes censur är ADL (anti-defamation league) efter vad jag förstår. ADL är en gammal organisation som bildades i samband med att Federal Reserve bildades 1913.
Jag tittade på clipet med Rober Steele i förrgår. Idag är det inte längre tillgängligt.
Men försök titta på detta clip istället. Det handlar om Christine Leinonen som påstås ha förlorat sin son i Sandy Hooks dådet 7 veckor tidigare. Nu talar hon på Demokratiska partiets kongress innan valet - om att avväpna den amerikanska befolkningen. Vad annars ?Men den intressantaste delen kommer vid tidpunkt 8.09. Då intervjuar Anderson Cooper ett föräldrapar som påstås ha förlorat sin dotter i Sandy Hooks skolskjutning bara tre dagar tidigare. De ler och skrattar och berättar glada minnen om dottern, hur hon brukade stå i badrummet och kamma sitt hår osv. De verkar väldigt glada och upplyfta. Man kan nästan se på Anderson Coopers min att han vet att detta är "fake" - men gör allt för att verka allvarsam och salvesam:
https://www.youtube.com/watch?v=j2yNXTI9L3U
Väl värt att titta på och fundera över. Detta handlar om "crisis actors".
/SB

Berit sa...

Jag tittade på videon, det är absolut hemskt!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.