09 oktober 2017

Columbus Day i dag


Statyer av Robert E. Lee har kunnat slappna av en aning i dag då de fått 24-timmars andrum från sociala rättvise-vandaler tack vare “Utplåna Columbus Day."

Antifagrupper över hela landet uppmanas av Revolutionary Abolitionist Movement (RAM) att vandalisera eller utplåna alla offentliga monument uppförda till Christopher Columbus ära.
Jag undrar varför RAM ger sig på Columbus, eftersom deras uttalade uppsåt är att utföra ”den våldsamma omfördelningen av rikedom" och "avskaffandet av kön" vilket förmodligen innebär våldsam omfördelning av könsorganen.

Om Columbus hade vetat vad som skulle hända i framtiden,  skulle han inte ha besvärat sig att upptäcka ett land som urartat till sådan idioti.

Och det är inte bara RAM och Antifa.

I Durham, New Hampshire, har man bestämt att är den andra måndagen i oktober ska vara “Den Inhemska Befolkningens Dag” (Indigenous Peoples Day)


(c/o WMUR) "Efter mycket övervägande och reflektion om upptäckten av Amerika av Christopher Columbus har kommunfullmäktige bestämt sig för att stödja en resolution för att utse den andra måndagen i oktober som “Ursprungsbefolkningens Dag ", säger Durham Town Administrator Todd Selig.
"Det är inte bara passande för vår lokala historia, utan också att erkänna och värdera inhemska människor överallt.  Beteckningen kommer att uppmuntra invånarna att lära sig mer om Christopher Columbus arv och “Doktrinen av lärdom" samtidigt som de inser kolonialismens förödande effekter på ursprungsbefolkningen."

Durham har gjort det till en gemensam dag för den europeiska förtryckaren och den inhemska förtryckta befolkningen, men hur länge tror vi ärligt att "förhållandet" kommer att fortgå ?
Alltihop känns som, “ger man dem ett finger tar de hela handen”

Det påminner om när gay-lobbyn ville ha civila partner-förhållanden.  Aktivisterna sade att om ni bara ge oss civilt partnerskap för par av samma kön, kommer vi att vara nöjda, med det var de inte.

De kom tillbaka och krävde homo-äktenskap. Om man motsatte sig det var man en bigot.
Och när Democrat-majoriteten avvisade det för första gången - eftersom folket i New Hampshire inte ville ha det - tvingade de några få människor att inte rösta tills de fick det omröstningsresultat de ville ha.

Så Durhams “urbefolkning” tillsammans med Columbus Day är förmodligen bara början.  Och det är inte bara i Durham. Det har mumlats om i det i många andra socialistmetropoler.
Målet är att bli av med Christopher Columbus helt och hållet, överallt.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.