19 oktober 2017

Dårarnas paradis


Kalifornien blev nyligen de första staten i landet som beslutade att juridiskt erkänna ett tredje kön.
(Bara tre? Varför inte trettio?)

US News rapporterar:

Gov. Jerry Brown, en democrat,  undertecknade förslaget - The Gender Recognition Act or Senate Bill 179 - och gjorde det till en lag över helgen.  Lagstiftningen godkändes som en del av ett antal åtgärder som passerade Browns skrivbord för årets slutliga propositioner. De flesta av de nyligen undertecknade lagarna träder i kraft i början av nästa år, men denna lag träder i kraft den första januari 2019.

Enligt den nya lagen får befolkningen i Kalifornien möjlighet att välja en tredje, “icke-binär” (nonbinary) könskategori på statligt utgivna ID-kort, födelsebevis och körkort.
“Nonbinary” är ett begrepp för personer som inte identifierar sig som man eller kvinna.

Åtgärden sägs också göra det lättare för en person att ändra sitt kön i juridiska handlingar genom att inte längre kräva en läkares uttalande som förklarar att individen har genomgått "klinisk behandling". Det är en avvikelse från stater som behöver godkännanden innan invånarna kan välja mellan man eller kvinna i juridiska handlingar.

Nästa fråga är: “ När kommer Kalifornien att erkänna att jorden är platt?1 Kommentarer:

HazeP sa...

Det är värre än så:

https://www.youtube.com/watch?v=AzFA65oJtqA

Mark Dices min en minut in i videon är obetalbar.

Det finns också en hel del videor nu på Youtube, som handlar om att både människor (förmodligen främst vita människor) och företag lämnar Kalifornien. En dam sade till och med att huvudanledningen till varför hon flyttar är att man blir utstött i Kalifornien om man är konservativ.

På tal om att vara konservativ: en av mina favoritkvinnor just nu, som bland annat avslöjar att vänstermänniskor är mycket toleranta - så länge man tycker exakt som de:

https://www.youtube.com/watch?v=-C-LJUD2LWU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.