20 oktober 2017

Det gör ont ändå

Sergeant La David Johnson, tillsammans med tre andra soldater,  mördades av islamiska terrorister i Niger.
Enligt representant Frederica Wilson (D) sade president Donald Trump till Johnsons änka att "Han visste vad han tog värvning för  ... men när det händer, gör det ont i alla fall. "

Enligt Trump sa han inte detta. Och även om han gjorde det menade han det inte på det sättet, eller något i den stilen.  Jag tvivlar inte på att Trump har medkänsla, men han kan uttrycka sig klumpigt ibland. Jag tror inte heller att han är grym och själlös som Wilson påstår, för då skulle han inte ha ringt alls.

Men Wilson tvekade inte att använda sig av det värsta ögonblicket i Mrs. Johnsons liv och göra politik av det. Trump var inte sämre och hans tweets och Wilsons intervjuer med Vänster-media gjorde det till en verklig politisk soppa.  Wilson gick så lågt som att hävda att Trumps attityd var motiverad av rasism och hon citerade Trumps kritik av senator John McCain som bevis för att han inte bryr sig om militären.

Medan allt detta pågick lutade en gravid kvinna sin huvud mot sin makes kista, mottog en flagga och undrade kanske om hennes äldste son kommer att minnas sin pappa.


Sergeant La David Johnson och hans kamrater mördades av islamiska terrorister när de försökte träna lokala styrkor att bekämpa dessa terrorister.  En grymt ironisk påminnelse om hur och varför vi slösar människoliv som Sgt. Johnson och sedan använder dem som marionetter i politiska spel.

 Sgt. Johnsons död borde inte handla om Trumps “själlöshet” eller om Wilsons politiserande.
Vad det handlar om är att en far, make och son dog för att främja amerikansk globaliserad utrikespolitik; en utrikespolitik som skickade honom till en plats bortom civilisationens ände.
En man, som alla säger var en bra man, dog i Niger utan någon bra anledning. Och hans fru och barn var tvungna att se hur hans begravning bli ett politiskt tillhygge.

 Även om jag inte tvivlar på att det "gör ont i alla fall“,  är jag säker på att det var inte vad Johnson tog värvning för.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Man kan fråga sig vad Representative Frederica Wilson (D-FL) gjorde insamma bil som änkan.

Berit sa...

Frederica Wilson hävdar också att White House Chief of Staff John Kelly gjorde ett rasistiskt uttalande när han kallade henne “en tom tunna”

Berit sa...

Democrats vrider och vänder på allt vad Trump säger för att kalla honom "rasist" och andra negativa ord. De vill ha honom avskedad. Den här gången verkar upprördheten vara avsett att avleda uppmärksamheten från Uran One-avtalet och mutor mellan Ryssland Hillary och Obama.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.