30 oktober 2017

Ingen Halloween-utstyrsel baserad på andras kultur


Nu försöker Vänster-nissarna förstöra vårt Halloween-firande också, med en lång lista av instruktioner och regler som vi förväntas följa för att vara PC-korrekta.  Det mesta av detta nonsens förbjuder "kulturellt inslag", vilket innebär att alla förblir i den lilla cell som anses “progressiv”

Instruktioner från universitet:
"Halloween-kostymer som bygger på stereotyper som kan tolkas som etniska eller som har att göra med ras, religion, kön, begåvning och annat kulturellt, är skadligt och gör människors identiteter till karikatyrer.
Avsikt kan vara mycket annorlunda än påverkan och "One Night of Fun" kan bli ett "stigma som andra bär på hela livet"

Så hur vågar små vita flickor låtsas att de är Moana ! Det är rasistiskt!


Det här är från den löjliga artikeln:

"Moana är av polynesisk härkomst och en speciell karaktär för unga flickor som aldrig sett en Disney Prinsessa som ser ut som dem, precis som hur Tiana från “The Princess and the Frog”  troligen gick hem hos unga svarta flickor som väntat decennier för att se sig representerade. Vita flickor har massor av prinsessor att välja mellan - de har Belle, Ariel, Snow White, Sleeping Beauty ... .
Om din kaukasiska son eller dotter inte kan klä ut sig för att blir exakt vad de vill för Halloween, uppmuntra dem att ta ett steg tillbaka och inse att de är översållade av privilegier som de verkliga Moanas och Tianas på jorden sannolikt aldrig kommer att se, eftersom världen är full av rasistiska skitstövlar.

Och dessa skitstövlar får  ännu mer inflytande.  Vår president är en hatgrupps-förkämpe som försöker förbjuda flyktingar  att få söka asyl i vårt land, enbart på grund av deras tro. Under tiden fortsätter svarta amerikaner att dödas av polisen, och antisemitiska  röster ljuder högre och kraftfullare än de har i decennier."

Men det är nog okej att klä sig som en vagina.

4 Kommentarer:

robban sa...

rätt agressiv retorik för att vara en modeblaska. men det positiva är ju att libtards inte har någon känsla för timing och tror att de kan gå på i ullstrumporna ostraffat

Berit sa...

Ja, det står faktiskt "assholes" som jag översatte till skitstövlar.

Anonym sa...


Very good blog post. I absolutely love this site. Stick with it!

Argus sa...

Meh, all kultur har juh kommit utifrån? Det r juh bara barbariet som är ursvenskt.

Då kanske vi slipper den av köpmännen importerade "seden"?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.