12 oktober 2017

Inte bara Harvey Weinstein


Weinstein anklagas för att ha använt sin position i Hollywood för att sexuellt utnyttja kvinnor, särskilt modeller och skådespelerskor.  Weinstein, som har donerat massor av pengar till Democrat-kandidater genom åren, anklagas nu av minst 20 kvinnor, som säger att han sexuellt trakasserat dem.

New Yorker publicerade en rapport som innehåller grafiska detaljer om Weinsteins missbruk av flera kvinnor, varav tre anklagade honom för våldtäkt.

Att Weinstein utnyttjade kvinnor sägs ha varit en öppen hemlighet bland Hollywoodeliten.
Och han är långt ifrån ensam.
Underhållningsindustrin är och har varit fylld av män som i alla tider utnyttjat sin position och hur många gånger har vi inte hört talas om vackra kvinnor som gått “sängvägen” för att få roller och jobb….och inte bara inom filmen.

Weinstein måste ha trampat någon mycket betydelsefull person på tårna.

Rappare R. Kelly anklagades i juli för att leda en sexkult i sitt  hem.

Legendariske filmregissören Woody Allen gör fortfarande framgångsrika filmer trots sin egen skandal för sexuella övergrepp.
Allen anklagades för att sexuellt missbruka sin adoptivdotter när hon var sju år gammal. Allens son, Ronan Farrow - som låg bakom New Yorker-rapporten om Weinstein - skrev en kolumn förra året som beskriver medias medverkan i att undanhålla faderns påstådda agerande.   Allen är fortfarande välkommen bland Hollywood-eliten.  Hans kommande film "Wonder Wheel" har Kate Winslet och Justin Timberlake i huvudroller.

Regissören och producenten Roman Polanski anklagades för att ha drogat och våldtagit en 13-årig flicka 1977. Han erkände senare men undvek fängelse genom att fly till Polen. Fler kvinnor har senare anklagat honom också, men det hindrar inte att han fortfarande är populär inom filmindustrin.

Mark Salling, den tidigare stjärnan i "Glee", erkände att han var skyldig till anklagelser om barnpornografi tidigare denna månad.

Skådespelarna Corey Feldman och Corey Haim, har sagt att de som barn upprepade gånger missbrukats sexuellt av män i filmindustrin.
Regissören Victor Salva erkände att han var skyldig till fem anklagelser om utnyttjande av ett 12-årigt barn.

Skådespelare John Travolta har också anklagats många gånger för sexuella övergrepp. Hans försäkringsbolag betalade ut 84 000 dollar 2013 som “plåster på såren”.
 Minst sju olika män har anklagat Travolta för att han sexuellt missbrukat dem.

Tucker Carlson säger att justitieministeriet bör undersöka Hollywoods kultur av "systematiska sexuella övergrepp":6 Kommentarer:

robban sa...

tja frankism kan ju tänkas ligga bakom det mesta som sker med pizzagate och hollywood med de är ju skyddade av sin etnicitet

Berit sa...

robban, hur passar bill clinton in?

robban sa...

det är ju inte strikt knutet till just en viss religion det där sen är det ju praktiskt att locka med lite fri synd och få en hållhake på folk. rotar man i detta så kan det bli hur stort som helst speciellt som man ser hur historiken bakom jocob frank är och hans företrädade sabbatai zevi höll på. men historierna från den tiden är kusligt lika rykterna om vad som hände på den där ön och annat som det pratas lite i det tysta om.

skulle tippa på att the deep state ligger i samma makthärad så de vill inte ha mer ljus på frågan

Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Argus sa...

Nepotism, rasism och hybris kombinerat med uppfattningen att dubbelmoral är något dubbelt så bra att ha är orsaken till Weinstams och många med honoms uppförande. Jag är en stor beundrare av "The Founding Fathers" men ett av de misstag de gjorde var första delen av första tillägget till USA:s konstitution. Det har att göra med de så kallade pilgrimsfärderna som emigrerade för religionsfrihetens skull. Problemet är att någon annan religion än kristendomens knappast fanns i medvetandet hos gemene man. Många av USA:s problem härrör sig från andra religioner än kristendomen vare sig de utövas av eliten eller patrasket på gatorna. Varje religion som utmålar de egna anhängarna som utvalda och alla de andra som lägre stående kommer att genom detta orsaka problem i multireligiösa områden.

robban sa...

https://youtu.be/y5MbMjS082M

lite bakgrund, har ingen möjlighet att kontrollera källorna men om hälften är sann så är det ganska skrämmande och "make sense"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.