31 oktober 2017

Kevin Spaceys ursäkt, “Jag var full”


Kevin Spacey anklagas av 46-årige skådespelaren Anthony Rapp för att ha gjort sexuella närmanden mot Rapp när denne var 14 år gammal.

Rapps beskrivning här.

Kevin Spaceys ursäkt var att han inte minns, därför att han förmodligen var full, men han ber om ursäkt ändå.

Den berömda skådespelaren och stjärnan i House of Cards har blivit utskälld från många håll för att han använder sprit som en ursäkt för sitt beteende.
Han använder också händelsen för att “komma ut ur garderoben” och erkänna att han är homosexuell -  en manöver som ser ut som ett försök att distrahera från anklagelserna mot honom och som upprör LGBT-gruppen.
Rosie O’Donnel kallar honom en “sjuk man” och jämför honom med Harvey Weinstein.  Hon är också upprörd över att Spacey gömmer sig under “regnbågen” och ger homosexuella ett rykte som pedofiler.

Den plötsliga upprördheten över sexuella övergrepp i Hollywood klingar lite falskt.   Alla visste att Harvey Weinsteins soffa användes ofta och Kevin Spaceys perversa lustar verkar också ha varit en  öppen hemlighet.

Här är ett klipp från Family Guy från 2005:


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hi there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?

My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a
few months of hard work due to no backup. Do you have any methods to protect against hackers?

Berit sa...

No hackers so far. Just “trolls” looking for a free advertising space for whatever they sell.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.