25 oktober 2017

Lindsey Graham: Kriget är på väg till Afrika


Neocons vill ha krig på alla kontinenter. Antarktis kanske är undantaget, men vem vet.  ISIS kan sätta upp ett träningsläger där, som vi måste ta över.

(Från CNN)

"Kriget är på väg till Afrika, sade Graham. "Det börjar förändras.  När vi trycker tillbaka fienden i Mellanöstern kommer de att flytta, de kommer inte att ge upp. "
Graham sade också att "reglerna för strider kommer att förändras" och förklarade att USA:s strategi för kampen mot terrorism kommer att bli mer aggressiv och ändras till vad han kallade "statusbaserad inriktning".
"Om du hittar någon som är medlem i en terrororganisation, så kan vi döda dem, även och de inte presentera ett omedelbart hot”.

Kriget har inte "flyttat" till Afrika. Det har varit där länge men USA har varit klok nog (för det mesta) att hålla sig borta från det enda helveteshål som är värre än Mellanöstern och Afghanistan.
Men, men terrorism!! Vi måste gå in i Afrika! För Amerika!

Men "terrorism" är inte det som verkligen oroar dessa män.  Det är Kina!
Kinas expansion i Afrika, som redan är på gång och har varit i åratal, är det som retar dem, men det är enklare att kalla det terrorism. Det amerikanska folket kommer att skicka sina söner och döttrar för att dö därför att Lindsey Graham tycker det är en bra idé.
Måste skydda imperiet och dess "intressen".

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jag kan inte låta bli att sända denna kommentar som handlar om Sandy Hook. Den visar hur FEMA tillsammans med Homeland Security lång tid i förväg gått ut med ett upprop om en katastrofövning för barnen i Sandy Hook just den dag och den tid kl. 08-16 som skjutningarna påståtts ha ägt rum. Övningen som på de gula banden talar om att "this is only a drill" skulle då hållas ett kvarter ifrån där den påstådda skolskjuningen ägde rum och de kan ju förstås flyttat övningen dit. Hursomhelst så är det samma huvudgata som är aktuell för både övningen och den påstådda skjutningen.
De är således funna med byxorna nere.
https://www.youtube.com/watch?v=JnGcw1rry_U
/SB

Berit sa...

Om det verkligen är sant det du misstänker är det fruktansvärt men som så mycket annat kommer det att avfärdas som en konspirationsteori

Anonym sa...

Berit,
jag misstänker ingenting. Om du går in och läser på länken jag gav så står detta upprop där - svart på vitt. Det är bara att läsa.
FEMA har gått ut med detta upprop och han som gjort videon har funnit dessa dokument.
/SB

Berit sa...

Wikipedia har olika teorier här:
“No evidence supports these conspiracy theories, which make a number of implausible claims.[4][5][6] Moreover, many Sandy Hook conspiracy theories contradict one another.[5] A number of sources have published articles debunking various claims put forward by conspiracy theorists.”

https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Hook_Elementary_School_shooting_conspiracy_theories

Vad som får mig att vara tveksam till konspirationsteorier är att det krävs att så många människor måste spela med och inte avslöja någonting. Människor kan inte det!

Ann-Marie sa...

Jag håller med SB, det är så mycket konstigt med den historien också, precis som Las Vegas. Och Wikipedia ska man ta med en nypa salt, speciellt när det gäller händelser som dessa.
Men jag är också förundrad över att så många människor kan hålla tyst, men allting går nog bara priset är rätt......

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.