13 oktober 2017

Mer PC bland pojkscouter


De historiskt sunda Boy Scouts of America har blivit en slagfält i kulturkriget och Vänstern vinner varje strid, som det verkar.
 Först kom man överens om att det var OK att skicka ut små pojkar i skogen tillsammans med homosexuella ledare.
Sedan gick de med på att acceptera flickor som låtsas att de är pojkar.

Nu accepterar pojkscouterna flickor som erkänner att de är flickor.

   Boy Scouts of America kommer att anta flickor i Cub Scouts med början nästa år och skapa ett nytt program för äldre flickor baserat på Boy Scout-läroplanen som gör att de kan aspirera på den eftertraktade Eagle Scout-graden.
USAs Flickscouter - som bara accepterar pojkar om de låtsas vara flickor - är inte glada över konkurrensen och menar att Pojkscouterna gör detta delvis för att öka intäkterna.
De hävdade att Pojkscouterna behöver pengar på grund av tidigare förlikningar och betalningar för hot om åtal för sexuella övergrepp. 

En ökning av anklagelser och förlikningar för sexuella övergrepp är en oundviklig följd av att militanta homosexuella mobbat sig in i lägren.

    Pojkscouternas nya regler vad gäller flickor hyllades av Zach Wahls, en Eagle scout som spelade en aktiv roll för att pressa Pojkscouterna att acceptera homosexuella. Nu uppmanar han dem att ta ytterligare ett steg och ta in ateister och andra som inte bekänner sin “plikt till Gud”.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.