30 oktober 2017

Offermentalitet


Är det bara i Amerika som människor så gärna vill framstå som offer för någonting att de tom. hittar på att de utsatts för “hatbrott” bara för att få offer-status?
 Det verkar också som det blivit vanligare sedan Trump blev president!

 Är det bara  i Amerika som det finns  kvinnor som gråter offentligt över att de blev sexuellt antastade och traumatiserade därför att en 93 år gammal, rullstolsbunden president klämde dem på rumpan?
Varför utpeka och anklaga en gammal man på 93 år?

I Amerika kommer vi upp med saker som “Vitt privilegium” och "Institutionell Rasism",  eftersom det inte finns tillräckligt med verklig rasism för att tillåta minoriteter att känna sig som offer.
Vissa av dem vill få oss att tro att den rasistiska vita mannen är ansvarig för alla världens problem, och om han plötsligt försvann skulle vi uppnå Utopia.

 Det fanns en tid i Amerika när människor ville känna sig starka och kapabla att hantera sina egna problem istället för att vara offer. Det finns fortfarande sådana människor idag och de kallas konservativa.
Självklart är dessa självförsörjande, oberoende individer sedda som  Allmänhetens Fiende No.1 av den  kollektivistiska -“stackars mig”- Vänstern.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.